Osmaneli'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni

Osmaneli\'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle tören düzenlendi.

28.10.2013 18:18

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle tören düzenlendi.

Tören, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Garnizon Komutanı Merdan Akbulut ve Belediye Başkanı Mehmet Isıkan'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Daha sonra Kaymakam Çakıcı, makamında kutlamaları kabul etti. Kabul sırasında açıklamalarda bulunan Kaymakam Çakıcı, Cumhuriyet Bayramı'nın, vatanına ve milletine bağlı, gerektiğinde kutsal saydığı değerler uğruna canını seve seve feda etmekten çekinmeyen halkımızın birlik ve beraberliği olduğunu kaydetti. Çakıcı, "Atatürk aydınlığı ışığında çağdaş bilgilere donanmış, vicdanı hür, irfan hür olarak yetişen Türk gençliğidir. Türkiye Cumhuriyeti, çağdaş dünya ile uyum içinde, şanlı tarihini, geleneklerini, kültürünü, inanç ve değerlerini muhafaza ederek sonsuza kadar yaşayacaktır. Bu güzel günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm devlet büyüklerimizi ve şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.

Törene, Osmaneli Kaymakam'ı Edip Çakıcı, Garnizon Komutanı Merdan Akbulut, Belediye Başkanı Mehmet Isıkan, Cumhuriyet Savcısı Volkan Altun, Ak Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement