İnegöl'de OYDER Başkanlığına Mustafa Şiren Getirildi - Son Dakika
Yerel

İnegöl'de OYDER Başkanlığına Mustafa Şiren Getirildi

İnegöl\'de OYDER Başkanlığına Mustafa Şiren Getirildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Oylat Doğa Koruma Derneği başkanlığına Mustafa Şiren getirildi.

30.05.2014 12:19  Güncelleme: 12:21

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Oylat Doğa Koruma Derneği (OYDER) başkanlığına Mustafa Şiren getirildi.

OYDER'in olağanüstü genel kurul toplantısı Sani Konukoğlu Konferans Salonu'nda yapıldı. Şu ana kadar yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi veren OYDER kurucu başkanı Bahattin Öner, "Sosyal hayatın en mühim unsurlarından biri paylaşmaktır. Bunu ufkumuz geniş olarak, hem yerel, hem de evrensel ölçekte düşünmeliyiz. Gayemiz, OYDER çatısı altında hem insanlara hizmet etmek, hem yöremizi tanıtmak, hem de sosyal faaliyetler gerçekleştirerek hayata değer katmaktı. Biz 20 gönüllü ile OYDER'i kurduk ve derneğimizi sıfırdan bu güne getirmenin zorluğunu hep beraber paylaştık" dedi.

Faaliyet ve denetleme kurulu raporlarının okunup ayrı ayrı ibra edilmesinin ardından tek listeyle gidilen seçimde OYDER başkanlığına Mustafa Şiren, yönetim kurulu üyeliklerine Sabri Şen, İbrahim Özbek, Sinan Bükülmez, İsmail Yağlı, Fatih Bilgi, Sabri Mert, Yakup Can ve Doğan Kaçar getirildi. Denetleme kuruluna Yüksel Demircan, Fatih Doğru ve Bahattin Öner seçildi.

eçimin ardından üyelere teşekkür eden Mustafa Şiren, "İnegöl'ümüzde çevre şuurunu yaygınlaştırmak için fidanlar dikip korular oluşturacağız. Doğa yürüyüşleri, geri dönüşüm malzemelerinin toplanmasına destekçi olmak gibi çeşitli faaliyetler yapacağız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yeşil sevgisini aşılayabilmek için, okullar arası doğa temalı karikatür ve resim yarışmaları ve fidan dikme gibi eğlenceli organizasyonlar yapacağız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnegöl'de OYDER Başkanlığına Mustafa Şiren Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement