Özel Çamlıca Öğrenci Yurdu Yararına Kermes - Son Dakika
Yerel

Özel Çamlıca Öğrenci Yurdu Yararına Kermes

Özel Çamlıca Öğrenci Yurdu Yararına Kermes

Özel Çamlıca Öğrenci Yurdu yararına düzenlenen kermes ve dualar eşliğinde açıldı.

12.05.2014 13:29

Özel Çamlıca Öğrenci Yurdu yararına düzenlenen kermes ve dualar eşliğinde açıldı.

Bilecik Kültür Sitesi'nde düzenlenen açılış törenine, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Kandil, Bilecik Belediye Meclis üyeleri,dernek yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kermesin açılışı öncesi bir konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Çamlıca Öğrenci Yurdu'nun kurulduğu günden itibaren, gençlerin geleceğe hazırlaması konusunda Bilecik'de bir misyon sahibi olduğunu belirtti. Yağcı, "Çamlıca Öğrenci Yurdu, gençlerimiz ve çocuklarımızın manevi ve milli duygularla yetiştirme noktasında elinden gelen tüm gayreti göstermektedir. Bu kermesin de hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Özel Çamlıca Öğrenci Yurdu Müdürü Nevzat Çelik ise, "Yurdumuzda barınan öğrenciler yararına bu kermesi düzenleniyoruz. Yurtta ortaokula, liseye giden öğrencilerimiz ve barınmaya muhtaç kişiler bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın ilgisini alakasını ve yardımlarını bekliyoruz. Yurdumuzda 70 öğrencimiz var. Osman Gazi İlim ve Kültür Derneği kurduk. Yeni vali konağının orada inşaatı başlamış bulunmakta. Buradan elde ettiğimiz gelirler, hem öğrencilerimize hem de derneğimizin yararına olacaktır" dedi.

Konuşmalar ve yapılan dua ardından kermes açılarak gerçekleştirildi. Kermesi açılışından sonra katılımcılara pilav ikramı yapıldı. Bilecik Kültür Sitesinde 6 gün boyunca kermesin açık duracağı bildirildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Çamlıca Öğrenci Yurdu Yararına Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement