Özel Konak Sakarya Hastanesi Basın Mensuplarına Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Özel Konak Sakarya Hastanesi Basın Mensuplarına Tanıtıldı

Özel Konak Sakarya Hastanesi Basın Mensuplarına Tanıtıldı

Özel Konak Sakarya Hastanesi, düzenlediği basın toplantısı ile çok kısa bir süre içerisinde Sakarya’da hasta kabulüne başlayacaklarını müjdeledi.

08.11.2016 12:54

Özel Konak Sakarya Hastanesi, düzenlediği basın toplantısı ile çok kısa bir süre içerisinde Sakarya'da hasta kabulüne başlayacaklarını müjdeledi. 5 Yıldızlı otel konforunda hastane konseptini Sakarya ile tanıştıran Özel Konak Hastanesi Sakarya, hastanenin özelliklerini basın mensupları ile paylaştı.

2014 yılında Tıp Merkezi ile Sakarya'da faaliyetlerine başlayan Özel Konak, Sakarya hastanesini hizmete girmeden önce basın mensuplarına tanıttı. Özel Konak Hastanesi Sakarya'nın, yeni binasında düzenlenen basın toplantısının ev sahipliğini Özel Konak Hastanesi Sakarya Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Şahin Talus, Özel Konak Sakarya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Başhekimi Op. Dr. Kamil Köse, Özel Konak Sakarya Hastanesi İdari Direktörü Bahadır Gündüz ve Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Yelda Özbek yaptı. Toplantıda hastanenin 11 Kasım Cuma günü, hasta kabulüne başlanacağı da açıklandı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Özel Konak Hastanesi Sakarya Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Şahin Talus, "Konak Hastaneler grubu olarak Sakaryalılara hizmet vermekten dolayı büyük mutluluk yaşıyoruz. 2014 yılında Tıp Merkezi olarak başladığımız hizmetimiz bugün dev bir sağlık kompleksine dönüşmüş durumda. Bizlere güvenerek sağlıklarını emanet eden değerli Sakaryalılara ve her daim yanımızda olan siz kıymetli basın mensuplarına teşekkürü bir borç biliriz. Bugün sizlerin de gördüğü gibi büyüyen ve gelişen Sakarya'ya layık bir hastane kompleksini hizmete açıyoruz. Özel Konak Hastanesi Sakarya olarak, il dışına hasta sevkini en aza indirmek için önemli bir çalışmayı hayata geçiriyoruz. Özellikle Yoğun Bakım konusunda, Sakarya'nın ihtiyacına cevap vermek ve insanlarımızı yoğun bakım sıkıntısından kurtarmak için ciddi bir altyapı hazırladık. Yetişkin ve Yeni Doğan Yoğun Bakımlarımız Sakarya'nın sağlığı için tam kapasite olarak hizmet verecektir. Biz insanların sağlıklarını güvence altına almayı misyon edinmiş köklü bir kuruluş olarak, gücümüzü ve tecrübemizi Sakaryalılar için kullanmanın gururunu duyuyoruz. Özel Konak Hastanesi Sakarya, 5 yıldızlı otel konforunda hastane konseptini Sakaryalılar ile tanıştıracak. Her açıdan bu şehrin güzel insanlarına yakışan bir kompleksi hizmete açıyoruz" dedi. Talus, Özel Konak Hastanesi Sakarya'nın 11 Kasım Cuma günü hasta kabulüne başlayacağını da açıkladı.

Özel Konak Sakarya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Başhekimi Op. Dr. Kamil Köse ise, "Hastanemizin hekim kadrosunu sıkı bir titizlik ile oluşturduk. Alanında uzman 36 ismi ailemize dahil ederek, bu fiziki imkanlarımıza insan unsurunu eklemeyi uygun gördük. Hastanemiz açılışımızda 75 yataklı olarak hizmete girecek ve kademeli olarak 111 yatağa çıkacaktır. Sayın Dr. Şahin Talus Hocamın da bahsettiği gibi özellikle Yetişkin ve Yeni Doğan Yoğun Bakımlarımızı özenle dizayn ettik. İstiyoruz ki, Sakarya'da il dışına hasta sevkini Özel Konak Hastanesi Sakarya olarak en aza indirelim. Bu konuda kendimize bir görev biçerek, hemşerilerimizin sağlığı için bir rol üstleniyoruz" diye ifadeler kullandı.

Özel Konak Sakarya Hastanesi İdari Direktörü Bahadır Gündüz ise şunları kaydetti: " Özel Konak Sakarya Hastanesi, Konak Hastanelerinin, İzmit, Gebze ve Gölcük Aile Konak'tan sonra 4. Hastane kompleksidir. İçinde bulunduğumuz Özel Konak Hastanesi Sakarya, 14 bin metrekare üzerinde kurulmuştur. Hastanemizde 14 Genel Yoğun Bakım, 5 Koroner Yoğun Bakım, 15 Yeni Doğan Yoğun Bakım ünitesi mevcuttur. Hastane açılışından sonra Yetişkin Yoğun Bakım kapasitesi 15+3, Yeni Doğan Yoğun Bakım kapasitesi ise 17+1 çıkartılacaktır. Hastanemizde 55 yatan hasta odası mevcuttur."

Konuşmaların ardından Özel Konak Hastanesi Sakarya'nın yeni binası basın mensuplarına gezdirildi. Tanıtım turunda hastanenin Acil Servis, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Genel Cerrahi, Beyin ve Sinir Cerrahi, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Kardiyoloji, Ortopedi, Göz Sağlığı ve Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Üroloji, İç Hastalıkları (Dahiliye), Çocuk Sağlığı ve Hastalıları,, Enfeksiyon Hastalıkları, Ruh ve Sinir Hastalıkları/ Psikiyatri, Nöroloji, Psikoterapi Hizmetleri, Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği Diyetisyen ile sağlıklı yaşam merkezi, Radyoloji ve Mikrobiyoloji Laboratuvarı mevcut olup, hastalıkların teşhis ve tedavisi için 4 boyutlu ultrasonografi, mamografi, Sanal anjio özellikli 128 Kesit tomografi, solunum fonksiyon testi (SFT), işitme testi (odyometri) gibi başlıca tetkikler ile Endoskopi Ünitesi'nde Gastroskopi, Kolonoskopi,Bronkoskopi poliklinikleri ve alanlarının tanıtımı yapıldı. Bununla birlikte Robot Yardımlı Yürüyüş Terapisi (Robogait) ile travmatik beyin ve omurilik yaralanmaları, inme, nörolojik veya ortopedik nedenlerden kaynaklanan yürüme yeteneğinin kaybı durumlarında yürüme yeteneğinin tekrar kazanımı ve geliştirilmesi alanlarında hizmet vereceği açıklandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Konak Sakarya Hastanesi Basın Mensuplarına Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement