Özel Vefa Hastanesi Somalıları İftarda Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Özel Vefa Hastanesi Somalıları İftarda Buluşturdu

Özel Vefa Hastanesi Somalıları İftarda Buluşturdu

Soma'nın tek özel hastanesi olan Özel Vefa Hastanesi, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar programında konuklarını ağırladı.

03.08.2013 10:46  Güncelleme: 10:52

Soma'nın tek özel hastanesi olan Özel Vefa Hastanesi, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar programında konuklarını ağırladı.

ELİ Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftar programına Soma Kaymakam Vekili Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Hasan Ergene, ELİ Müessese Müdürü Hakkı Duran, Müdür Muavinleri, kamu kurum ve kuruluş amirleri, sivil toplum kuruluşları, dernekler, Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erden, Genel Müdür Talha Erden, hastane personeli ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar programında konuşan Hastane Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Yalın Uçtum, programa katılan davetlilere teşekkür etti. Uçtum konuşmasında, "Bizlere her türlü desteği ve yardım severliği esirgemeyen Soma halkına sizlerin huzurunda en içten teşekkür ve şükranlarımızı sunmak isteriz. Hiç kuşkusuz Soma Vefa Hastanesi olarak bizler de kuruluşumuzdan bu yana iki yıl içinde tecrübeler kazandık. Bu amaçla Soma'nın ve Somalının taleplerini ve ihtiyaçlarını iyi analiz ederek hekim kadromuzun yönetim kadromuzun çoğunu değiştirerek insanlarımızın hak ettiği daha kaliteli ve kolay ulaşılabilir sağlık hizmetini vermenin çabası içine girdik. Ayrıca son sistem teknolojik cihazlarımıza ek olarak bölgenin ihtiyacı olan ilave ve yatırımlarımızda devam etmektedir. Bizler bölgemizde ilk özel hastane olmanın vebali ve sorumluluğunu unutmadan var olan gücümüzle araştırmaya ve çalışmaya devam edeceğiz."dedi. Programda Belediye Başkanı Hasan Ergene'de söz aldı. Başkan Ergene annesinin rahatsızlığında gösterdikleri ilgiden dolayı hastane personeline teşekkür etti. İftar programı İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ'un duasının ardından sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Vefa Hastanesi Somalıları İftarda Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement