"Gençlerimize Yönelik Projelerimiz Var" - Son Dakika
Yerel

"Gençlerimize Yönelik Projelerimiz Var"

"Gençlerimize Yönelik Projelerimiz Var"

Umut Işığı Yardımlaşma ve Gıda Bankası Derneği'ni ziyaret eden Efeler Belediye Başkan Adayı Pekgüzel "Gençlerimize yönelik projelerimiz var." dedi.

11.03.2014 11:03  Güncelleme: 08:19

Umut Işığı Yardımlaşma ve Gıda Bankası Derneği'ni ziyaret eden AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel; "Gençlerimize yönelik projelerimiz var" dedi.

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel; 2004 yılında Aydın merkezde gerçek ihtiyaç sahiplerine ve üniversite öğrencilerine gıda yardımı yapmak amacıyla kurulan Umut Işığı Yardımlaşma ve Gıda Bankası Derneği'ni ziyaret etti ve üniversite öğrencilerinin sorunlarını dinleyip sohbet etti.

Yalçın Pekgüzel, Gıda Bankacılığı'nın önemine işaret ederek; 513 öğrenciye ve 195 aileye, 15 çeşit temel gıda maddesini her ay istikrarlı şekilde dağıtan Umut Işığı Derneği Gıda Bankası Derneği'nin ve gençliğin yanında olacağını dile getirdi. Pekgüzel, "Gençlerimiz bizim her şeyimiz, geleceğimizdir. Onlar için ne yapsak azdır" dedi.

"ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ŞEHRİN TANITIM YÜZÜ"

Yalçın Pekgüzel, "Bu şehrin tanıtım yüzü siz gençlersiniz.Öğrencilerimize belediye imkanlarından katkı sağlamak istiyorum.Buradan mutlu olarak giden her öğrencinin bu şehrin tanıtımında katkısı olacak. Ben de öğrenci oldum bütün sorunlarınızı biliyorum. Kısmet olur da belediye başkanınız olursam, bu şehirden istek ve beklentilerinizi biliyorum ve karşılamak için elimden gelen gayreti de göstereceğim. Tüm öğrencilerimize sosyalleşmeleri için ücretsiz fıtness merkezi yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bizim üniversite öğrencileri ile ilgili sosyal tesis projelerimiz var. Üniversiteye yakınında, içinde tüm sosyal aktivitelerin karşılanabileceği, bir alışveriş merkezinin de olduğu kompleks planlıyoruz. Üniversitenin yanındaki Mesire alanını da hafta içlerinde öğrencilere tahsis edeceğim" dedi.

Gençler ve öğrencilere yönelik çoklu projeleri olduğuna değinen Pekgüzel, "Ulaşım, sosyal aktiviteler, barınmayla ilgili çoklu projelerimiz var. Bu projeleri hayata soktuğumuzda Aydın Denizli'den daha güzel bir il olacak. Yapılacak hizmetler sadece mekansal boyutta değil. Öğrencilerin sosyalleşmesi kişisel gelişimlerinde de önemli bir rol oynuyor. Biz gençlerimizin her yönden gelişmesini istiyoruz" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Gençlerimize Yönelik Projelerimiz Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement