Polisten Çocuklara Trafik Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Polisten Çocuklara Trafik Eğitimi

Polisten Çocuklara Trafik Eğitimi

Şanlıurfa Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince ilköğretim öğrencilerine yönelik güvenli trafik konusunda bilgiler verildi.

06.12.2013 10:55

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nce öğrenci ve yöneticilerin trafik konusunda bilinçlendirilmesi, okul çevrelerindeki trafik kural ihlallerinin tespiti amacıyla il merkezinde eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerine devam ediliyor.

Çalışmalar kapsamında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince Belediye Nikah Salonunda 40 okuldan gelen 250 ilk ve orta okul öğrencisi güvenli trafik konusunda bilgiler verildi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Trafik Denetleme Şube Müdürü Dr. Yavuz Özbaran, bilinçlenmenin önemine dikkat çekerek "Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve aileleri trafikte önemli bir yere sahiptirler. Düzenleyeceğimiz seminer sonrasında herkesin birer Trafik Gönüllüsü ve Okul Geçidi Trafik görevlisi olarak görev yapmalarını istiyoruz" dedi.

Özbaran'ın ardından bu kez söz alan Trafik birimlerinde Başkomiser Zafer Karadirek ise "Alınacak tedbirler ve gönüllerin desteğiyle okul çevrelerinde daha fazla trafik kazasının meydana gelmemesi için mücadele ediyoruz. Çocuklarımız bizler için çok değerli. Özel kıyafetler, kimlik kartları ve teknik cihazlar ile okullar çevresinde alınacak tedbirler ve uygulamalardan örneklerle bahsettik. Ailelerin ve okul yöneticilerinin bu uygulamada bizlere destekçi olmasını bekliyoruz" diye konuştu.
Sunumda ayrıca daha önce İl Emniyet Müdürlüğü'nce yürütülen ve vatandaşların desteği ile başarı sağlanan kırmızı ışık ve emniyet kemeri uygulamasının devam ettiği vurgulandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Polisten Çocuklara Trafik Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement