Şahinbey Belediye Karate Takımı'ndan 11 Madalya Birden - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediye Karate Takımı'ndan 11 Madalya Birden

Şahinbey Belediye Karate Takımı\'ndan 11 Madalya Birden

GAZİANTEP (İHA) – Şahinbey Belediye Karate Takımı, katıldığı 8.Doğu ve Güneydoğu Anadolu Karate Turnuvası'ndan 11 madalya ile döndü.

20.08.2013 12:00

GAZİANTEP (İHA) – Şahinbey Belediye Karate Takımı, katıldığı 8. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Karate Turnuvası'ndan 11 madalya ile döndü.

Türkiye Karate Federasyonu tarafından 17 ile 18 Ağustos 2013 tarihinde arasında yapılan 8. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Karate Turnuvası'na 12 ilden 69'u bayan, 207 sporcu katıldı.

Mardin Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılan müsabakada Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı 2 birincilik, 4 ikincilik ve 5 üçüncülük alarak toplam 11 madalya aldı.

Fair Play'e aday gösterilen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Karate Antrenörü Ünal Polat, "İlimiz adına elde ettiğimiz başarılı dereceler bizleri çok sevindirdi. Bu onur verici tablo karşısında oldukça mutlu olduk. Bize destek veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum. Sporcularımı da aldıkları derecelerden dolayı kutluyorum" dedi.

Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş ise Mardin'de büyük başarıya imza atan karateciler ile Antrenör Ünal Polat'ı kutlayarak, "Karatecilerimiz yine yüzümüzü güldürerek, göğsümüzü kabarttılar, kendilerini tebrik ediyorum. Sporcularımıza bundan önce olduğu gibi bundan sonrada destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Fatma Akyüz 30 kilo ve İsrafil Karataş 57 kiloda birincilik, Y. Emre Demiryol 50 kilo, Berke Yılmaz 40 kilo, Şükrü Can Yılmaz 50 kilo ve Aliye Şahin 54 kiloda ikinci oldu. Seylan Sogüt 54 kilo, Cennet Yılmaz 54 kilo, Semih Polat 45 kilo, Furkan Kaşıkçı 45 kilo ve Gözde Nur Boz 42 kiloda üçüncü oldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediye Karate Takımı'ndan 11 Madalya Birden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement