Şahinbey Belediye Sporlu Kareteci Türkiye Birincisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediye Sporlu Kareteci Türkiye Birincisi Oldu

Şahinbey Belediye Sporlu Kareteci Türkiye Birincisi Oldu

Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası’nda 46-50 yaş Bay kumite dalında Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü Sporcu ve Antrenörü Ünal Polat Türkiye birincisi oldu.

31.12.2013 15:45

Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası'nda 46-50 yaş Bay kumite dalında Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü Sporcu ve Antrenörü Ünal Polat Türkiye birincisi oldu.

Düzce'de 26-28 Aralık 2013 tarihleri arasında yapılan, 49 ilden 385 erkek ve 162 bayan sporcunun katıldığı şampiyonada Şahinbey Belediye Spor'lu Ünal Polat Türkiye birincisi olarak madalya aldı.

Türkiye birincisi olan Şahinbey Belediye Spor'lu Ünal Polat, "Böyle bir başarıyı Şahinbey'e kazandırmaktan çok mutluyum. Bizlere her zaman destek olan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş ise Türkiye birincisi olan Ünal Polat'ı tebrik ederek, kulüp olarak sadece takım sporlarında değil, bireysel spor dallarında başarılarının devam ettiğini söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediye Sporlu Kareteci Türkiye Birincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement