Salihli Kızılay'dan Kurban Hazırlığı - Son Dakika
Yerel

Salihli Kızılay'dan Kurban Hazırlığı

Salihli Kızılay\'dan Kurban Hazırlığı

Kızılay Derneği Salihli Şube Başkanı Türkoğlu, vatandaşların telefondan veya bankalar aracılığı ile kurban bağışlarını yapabileceklerini söyledi.

25.09.2012 14:09  Güncelleme: 14:47

Kızılay Derneği Salihli Şube Başkanı Hüseyin Türkoğlu, 2007 yılından bu yana gerçekleştirilen uygulama kapsamında vatandaşların Salihli Kızılay Şubesi'ne gelerek makbuz karşılığında, telefondan veya bankalar aracılığı ile kurban bağışlarını yapabileceklerini söyledi.

Salihli Şube Başkanı Hüseyin Türkoğlu yaptığı açıklamada; "Türk Kızılay'ı vekaleten hayır sahipleri adına kestiği kurbanların etlerini Et Balık Kurumunda 800 gramlık konserveler haline getirtmekte ve ihtiyaç sahiplerinin kapılarına kadar Kızılay görevlilerince ulaştırılmaktadır. Kurbanların kesimi noter huzurunda, din adamları ve veteriner gözetiminde, her aşaması videoya kaydedilerek gerçekleştirilmekte ve vekalet sahiplerine de kurbanının kesildiğine dair SMS ile bilgi verilmekte ve ayrıca kesime ait kesim CD' si ve teşekkür belgesi bağışçıya ulaştırılmaktadır. "ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli Kızılay'dan Kurban Hazırlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement