Saltukovalı Esnaflardan Vatandaşlara İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Saltukovalı Esnaflardan Vatandaşlara İftar Yemeği

Saltukovalı Esnaflardan Vatandaşlara İftar Yemeği

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde, esnafların katkıları Saltukova Belediyesinin işbirliği iftar programı düzenlendi.

15.07.2013 15:30

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde, esnafların katkıları Saltukova Belediyesinin işbirliği iftar programı düzenlendi.

Saltukova Beldesinde, Belediye Düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine; AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Çaycuma ilçe Başkanı Av.Vedat Emeksiz, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve eşi Gönül Gülşen, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, İl Genel Meclis üyesi Arif Sefercik, ZONHAV Müdürü Hasan Özşahin, belediye meclis üyeleri, esnaflar, kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü esnaflar tarafından belediye işbirliği ile düzenlenen iftar yemeği için duygularını şöyle dile getirdi:

" Beldemiz esnaflarının katkıları, Saltukova belediyesinin işbirliği ile hazırlamış olduğumuz iftar programımızı düzenlemiş bulunmaktayız. Esnafımız başta olmak üzere, halkımızdan beldemizdeki idarecilerimizden, ilçemizdeki idarecilerimizden bu akşam davetlilerimiz var. Özellikle genç arkadaşlarımız, Saltukova beldesi esnaflarını birlik ve beraberlik kendi aralarındaki dayanışma için geçen yıl başlatmış oldukları iftar programının bu yıl ikincisini yapıyoruz. Amacımız bundan sonraki yıllarda, esnafın daha geniş bir katılımının sağlanarak kendi aralarındaki dayanışmayı artırmak ve aynı zamanda hem yakınları ile hem beldemiz yöneticileri ile hem de ilimiz ve ilçemiz yetkilileri ile bir arada hem iftarlarını açmaları, hem de diyaloglarını artırmak istiyoruz. Ben bu vesileyle emeği geçen bu programın düzenlenmesinde katkıları olan tüm beldemiz esnaflarına ve buraya iştirak ederek onur veren değerli misafirlerimize katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum. Tüm İslam aleminin Mübarek Ramazan ayının bir kez daha hayırlara vesile olmasını dilerken, hemşerilerimin de Ramazan ayını kutluyorum." AK parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ise şöyle dedi:

"Mübarek Ramazan ayının başlangıcı ile sivil toplum örgütlerimizin belediye başkanlarımızın, ilçe örgütlerinin yapmış oldukları ramazan ayı etkinliklerine katılmaya çalışıyoruz. Halkımızda buna teveccüh gösteriyor. Bugün Saltukova Belediye Başkanımız Adil Düzlü'nün organize ettiği iftar programındayız. Allah kabul etsin. Yapılan dualarımızı bu ve buna benzer etkinlikler halkımızın kaynaşması dayanışması için vesile oluyor. Belediye başkanlarımızda yapılan etkinliklere katkı sağlamış oluyorlar. Önemli bir ayın içerisinde buna benzer etkinliklerle, hem vatandaşlarımızın hem de ülkemizin birliği beraberliği adına yapılan bu etkinlikleri önemli kılıyor. Bizde bu etkinliklere katılmaya çalışıyoruz. Halkın bu etkinliklere coşkulu bir şekilde katılımını görüyoruz. Biz bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Allah bu ayı nur içerisinde mutlu bir şekilde geçirmeyi nasip eylesin." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saltukovalı Esnaflardan Vatandaşlara İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement