Samandağ Belediyesi'nin Yol Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Samandağ Belediyesi'nin Yol Çalışmaları Sürüyor

Samandağ Belediyesi\'nin Yol Çalışmaları Sürüyor

Samandağ Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde yürütülen yol yenileme ve düzenleme çalışmaları devam ediyor.

13.12.2022 10:46  Güncelleme: 10:51

Samandağ Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde yürütülen yol yenileme ve düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Belediye ekiplerince Mızraklı, Yeşilköy ve Koyunoğlu Mahalleleri'ni birbirine bağlayan bağlantı yolunda yürütülen yol genişletme, yolu işgal eden alanları kaldırma, zemin düzenleme ve altyapı çalışmaları sürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Refik Eryılmaz, yolun hem mahalle halkına hem de Samandağ'a hayırlı olmasını diledi.

Başkan Eryılmaz, sosyal medya hesapları üzerinden çalışmalara ilişkin bir de açıklama yaptı. Eryılmaz'ın mesajı şöyle:

"Mızraklı, Yeşilköy ve Koyunoğlu Mahallelerimizi birbirine bağlayan bu bağlantı yolunda, yol genişletme, yolu işgal eden alanları kaldırma ve altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızın hemen akabinde yeni duvarlar örerek, stratejik öneme sahip bir yolumuzu daha yeni görünümüne kavuşturmuş olacağız. Bu çalışmalarda emeği geçen Belediye emekçilerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Samandağ'ımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Samandağ Belediyesi'nin Yol Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement