Şampiyonlar Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Şampiyonlar Ödüllendirildi

Şampiyonlar Ödüllendirildi

Okullararası Atletizm Kros yarışması Yıldız Kızlar ve küçük Kızlar kategorilerinde Türkiye şampiyonu olan Ambar İlköğretim Okulu öğrencileri, düzenlenen tören ile ödüllerini aldılar.

21.03.2012 15:40

Okullararası Atletizm Kros yarışması Yıldız Kızlar ve küçük Kızlar kategorilerinde Türkiye şampiyonu olan Ambar İlköğretim Okulu öğrencileri, düzenlenen tören ile ödüllerini aldılar.

Ambar İlköğretim Okulu toplantı salonunda gerçekleştirilen törene Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen,çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda okul Müdürü Mustafa Uslu, törene katılanlara teşekkür ederek, okulun gerek çevre düzenlemesi gerekse anaokulunun yapılmasından dolayı Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a şükran borçlu olduklarını ve yapılan bu çalışmalar neticesinde öğrencilerin okullarına daha büyük bir şevk ve heyecanla geldiklerini söyledi.

Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim'de, "Şampiyon sporcularımızı kutluyoruz. Bu başarılara

imkan sağlandığı taktirde çok daha büyük başarılara imza atacaklarının en güzel kanıtıdır.Kazandıkları bu başarıların derslerinde de devam etmesini temenni ediyor,başarılar diliyorum"dedi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Eğitimin ve eğitimcinin dostu bir belediye olarak

öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim alabilmelerine imkan sağlamak için hizmetlerimiz devam ediyor. Bu yıl içerisinde imkanlar ölçüsünde birçok okulumuzun öğretmenler odalarını yenileyip,çevre düzenlemelerini yapacağız. Türkiye şampiyonasında şehrimizi en iyi şekilde temsil ederek, Türkiye Şampiyonluğunu kazanan yavrularımızı tebrik ediyorum.Başarıları bizleri gururlandırmıştır.Verilen kupa ve diğer ödüllere ek olarak bizde çocuklarımıza birer bilgisayar hediye ediyor,derslerinde ve bundan sonraki spor yaşantıların da başarılar diliyorum" dedi.

Programda öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları, Aşuk ve Maşuk ile Üsküdar'a Giderken oyunları katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi.

Oyunların ardından ödül törenine geçildi. Türkiye Okullar arası Atletizm Kros dalında Türkiye Şampiyonu olan Yıldız Kızlar'a ödüllerini Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim verirken, Okullararası Atletizm Kros bin 200 metrede Türkiye Şampiyonu olan Minik Kızlar takımının kupa ve madalyalarını Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyonlar Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement