Şampiyonlardan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şampiyonlardan Ziyaret

Şampiyonlardan Ziyaret

Muay Thai Dünya Şampiyonası’nda birinci olan sporcu Zehra Doğan, Şüheda Dilek Taşpınar, Muay Thai Federasyon İl Temsilcisi Yasin Avşar, Muay Thai antrenörü Mustafa Yapıcı’yı makamında ağırlayan Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken, “Kızlarımızın başarısı bizleri mutlu etti” dedi.

09.06.2014 11:12

Muay Thai Dünya Şampiyonası'nda birinci olan sporcu Zehra Doğan, Şüheda Dilek Taşpınar, Muay Thai Federasyon İl Temsilcisi Yasin Avşar, Muay Thai antrenörü Mustafa Yapıcı'yı makamında ağırlayan Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken, "Kızlarımızın başarısı bizleri mutlu etti" dedi.

Muay Thai sporcularının Dünya Şampiyonası hakkında Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken'e bilgi veren Muay Thai Federasyon İl Temsilcisi Yasin Avşar, "1-10 Mayıs 2014 tarihlerinde Malezya'nın Longkawi kentinde yaklaşık 101 ülkeden 2000 sporcunun katıldığı Dünya Şampiyonasında 45 kilogramda yarışan Zehra Doğan, Şüheda Dilek Taşpınar 1'inci oldu" dedi.

Kızı Şüheda Dilek Taşpınar'ın Wuay Thai sporunu severek yaptığını ifade eden Murat Taşpınar ise, "Dövüş teknikleri içeren Muay Thai sporunu yapması ilk başta beni korkuttu, Her gün spor salonuna gider onların antrenman çalışmalarını izlerdim. Gün geçtikçe bu spora karşı güvenim arttı. Kızımı desteklemeye başladım. Bir baba olarak beni gururlandıran en güzel şeyin kızımın Türkiye ve Antalya adına önemli başarılar elde etmesi oldu" dedi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu anlatan Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken da, "Muay Thai gibi diğer branşlarımızın daha rahat koşullarda spor yapabilmeleri için spor tesisi yapımımı hızlandıklarını Spor adına Antalya'nın en büyük eksiğinin giderileceğini" ifadelerini kullandı. Sporcuların sporu yaşam tarzı haline getirmesinin yaşam kalitesi ve saygınlığını artırdığını söyleyen Tüzken, idealist iyi bir sporcunun, milli sporcu olması için, eğitimiyle birlikte doğru hedef belirlemesi gerektiğini vurguladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyonlardan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement