Samsun Tso'da Bayram Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Samsun Tso'da Bayram Coşkusu

Samsun Tso\'da Bayram Coşkusu

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) geleneksel Kurban Bayramı kutlaması, çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı.

26.10.2012 17:37

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) geleneksel Kurban Bayramı kutlaması, çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı.

Samsun TSO'nun Kurban Bayramı kutlama programı yine birlik ve beraberlik görüntüsüne sahne oldu. Samsun TSO Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma törenine TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Karadeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçılar Birliği Başkanı Fahrettin Ulusoy, Samsun Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Necdet Yeşilyurt, Samsun TSO Meclis üyeleri ve işadamları ile çok sayıda kişi katıldı. Birlik ve beraberliğin doruk noktaya çıktığı bayramlaşma töreninde Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, misafirleriyle yakından ilgilendi.

Dini ve milli bayramların, toplumsal birlikteliği sağladığını ifade eden Salih Zeki Murzioğlu, "Bayramlar, kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, sevgi, saygı ve hoşgörünün doruğa çıktığı özel günlerdir. Bayramlarda yoğunlaşan sevgi, barış ve kardeşlik ortamının daim olması hepimizin ortak temennisi. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Kurban Bayramı'nı ve pazartesi günü kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik ediyor, birlik, dayanışma ve barış içerisinde sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun Tso'da Bayram Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement