Sana İhtiyacım Var" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Sana İhtiyacım Var" Kampanyası

Sana İhtiyacım Var" Kampanyası

Türk Kızılayı Derneği Simav Şube Başkanı Ali Ulus, Suriye'de ağır kış şartları, açlık gibi nedenlerle çocuk ölümlerinin yaşanması, acil yardıma ihtiyaç duyanlar için Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının destekleğiyle başlatılan "Sana İhtiyacım Var" Kampanyası'nın tanıtımını yapan öğrencilerine teşekkür etti.

19.02.2014 14:30

Türk Kızılayı Derneği Simav Şube Başkanı Ali Ulus, Suriye'de ağır kış şartları, açlık gibi nedenlerle çocuk ölümlerinin yaşanması, acil yardıma ihtiyaç duyanlar için Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının destekleğiyle başlatılan "Sana İhtiyacım Var" Kampanyası'nın tanıtımını yapan öğrencilerine teşekkür etti.

Ulus, yaptığı açıklamada, kampanyaya destek vermek kadar vatandaşlara kampanyayı tanıtmanın da önemli olduğunu kaydetti.

İlçedeki bulunan lise öğrencilerinin kampanyayla ilgili tanıtım broşürlerini esnafa ve vatandaşlara dağıtarak çağrıda bulunduğunu ifade eden Ulus, şöyle konuştu:

"Kuru gıda, çocuk bezi, çocuk maması, temizlik malzemesi, battaniye gibi malzemelere öncelikli olarak ihtiyaç olduğunu vatandaşlarımıza anlatıyorlar. Kendilerine kurumumuz adına teşekkür ederim. Başlatılan kampanya, mart ayı sonuna kadar devam edecek. Kampanyamıza söz konusu ihtiyaç maddeleri yanında para yardımı da yapılabilir. Kışla Caddesi'ndeki Gürsel Giyim yanında bulunan kampanya merkezimize halkımızın yardımlarını bekliyoruz." - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sana İhtiyacım Var' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement