Şanliurfa'nin Demokrasi Nöbetinde Gençler Dikkat Çekiyor - Son Dakika
Yerel

Şanliurfa'nin Demokrasi Nöbetinde Gençler Dikkat Çekiyor

Şanliurfa\'nin Demokrasi Nöbetinde Gençler Dikkat Çekiyor

Şanlıurfa’da vatandaşların Rabia Meydanı’ndaki demokrasi nöbeti devam ederken, çoğunluğun gençlerden oluşması dikkati çekiyor.

19.07.2016 11:07

Şanlıurfa'da vatandaşların Rabia Meydanı'ndaki demokrasi nöbeti devam ederken, çoğunluğun gençlerden oluşması dikkati çekiyor. 15 Temmuz'da, ordu içindeki bir grup cuntacının yasa dışı girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Meydanlara çıkın" çağrısına ilk günden itibaren uyarak alanları boş bırakmayan Şanlıurfalıların Demokrasi Nöbetinde Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş ve beraberindeki kurum çalışanlarının tam kadro katıldı.

Gençler ve kurum çalışanları kol kola girerek alanı terk etmezken, İl Müdürü Hakan Keşküş'ün önderliğindeki demokrasi mücadelesi Şanlıurfa'daki diğer kurumlara da örnek teşkil etti. Ellerinde bayraklarla cuntacıları protesto eden, sloganlar atan gençler, sabahın ilk ışıklarına nöbetlerini sürdürdü.

Türkiye'nin en sıcak kentlerinden olan ve gece saatlerinde bile boğucu bir havanın yaşandığı Şanlıurfa'da ellerindeki kumanyalarıyla nöbeti sürdüren gençler meydanları ikinci bir emre kadar terk etmeyecekleri sözü verdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanliurfa'nin Demokrasi Nöbetinde Gençler Dikkat Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement