Saraç Çanakkale Zaferi'nin 100 Yıl Programa Katıldı - Son Dakika
Yerel

Saraç Çanakkale Zaferi'nin 100 Yıl Programa Katıldı

Saraç Çanakkale Zaferi\'nin 100 Yıl Programa Katıldı

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Cihan Saraç, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. yılında, Erenler Belediyesi’nin düzenlediği programa katıldı.

21.03.2015 14:33

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Cihan Saraç, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100. yılında, Erenler Belediyesi'nin düzenlediği programa katıldı.

Programa AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Cihan Saraç, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sakarya Vergi Daire Başkanı Recep Alp, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu ve davetliler katıldı. Program da Çanakkale ile ilgili belgesel filim gösterimi, Şiir Dinletisi, Çanakkale Türküleri Dinletisi ve Öğrencileri Çanakkale'yi anlatan Kısa bir tiyatro gösterimi sunuldu.

Saraç Programın sonunda yaptığı açıklamada, "Hepimizin malumudur ki Çanakkale Zaferi dünya tarihinde bir dönüm noktasının yaşandığı ve kurtuluş savaşımızın ilk meşalesinin tutuşturulduğu, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kahramanlık ve fedakarlıkların doruk noktasına ulaştığı bir onur mücadelesi olmuştur. Vatan uğruna şehit olan kardeşlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saraç Çanakkale Zaferi'nin 100 Yıl Programa Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement