Sason'da, Bilim Şenliği - Son Dakika
Yerel

Sason'da, Bilim Şenliği

Sason\'da, Bilim Şenliği

Sason’da, 3 okulun katılımıyla düzenlenen bilim şenliğinde öğrencilerin hazırlamış olduğu birbirinden güzel projeler sergilendi.

30.05.2014 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sason'da, 3 okulun katılımıyla düzenlenen bilim şenliğinde öğrencilerin hazırlamış olduğu birbirinden güzel projeler sergilendi.

Öğretmenevi düzenlenen şenlikte konuşan İlçe Milli Eğitim Müdür İbrahim Vural, "Bütün öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum, çalışmaların devamının geleceğine inanıyorum" dedi.

Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar da, yapılan gösteri ve başarılı projelerden dolayı öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti.

Bilim şenliğinin hazırlanışı va amacı hakkında bilgi veren Yolüstü Ortaokulu Fen ve Teknoloji Öğretmeni Faik Özata, şöyle konuştu:

"Malumunuz İstanbul'un Fethi'nin 561. yıldönümünü kutluyoruz. Fatih Sultan Mehmet, 21 yaşında İstanbul'u fethetti. Atını denize sürdü.  Hiç düşünmedi. Biliyordu ki inandığı şeyler varsa, kafasında bir şeyler varsa bunu yapabilecekti. İşte bizde Fatih'in, Kanuni'nin, Yavuz'un, genç Osman'ın, Abdülhamit'in Plevne'de, Gazi Osman Paşa'nın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün torunları olarak İstanbul'un fethini canlandıran anlamlandıran bir Bilim Şenliği hazırlamak istedik.  Sason Bilim Şenliğimizde Yolüstü Ortaokulu, Yücebağ Posta Ortaokulu ve Şehitler Ortaokulunun hazırlamış olduğu projeleri izleyeceğiz."

Bilim Şenliği açılışına, Yücebağ Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya, Halk Eğitim Müdürü M.Emin Ezgin ve Sason sakinleri katıldı.

Yoğun ilginin olduğu Bilim Şenliği, 3 gün boyunca ziayerete açık olacak. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sason'da, Bilim Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement