Sason Halk Eğitim Merkezi'nin, Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika
Yerel

Sason Halk Eğitim Merkezi'nin, Yıl Sonu Sergisi

Sason Halk Eğitim Merkezi\'nin, Yıl Sonu Sergisi

Sason ilçesinde Halk Eğitim Merkezi kurslarında eğitim gören kursiyerlerin el emeklerinin sergilendiği yıl sonu sergisi açıldı.

06.06.2014 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sason ilçesinde Halk Eğitim Merkezi kurslarında eğitim gören kursiyerlerin el emeklerinin sergilendiği yıl sonu sergisi açıldı.

Sason Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışını, Batman Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Atalay, Sason Belediye Başkanı Vekili Nusret Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Vural yaptı.

Serginin açılışında konuşan Atalay, halk eğitimlerin en önemli günlerinin final günleri olduğunu, yıl boyunca el emeği, göz nuru ve çekilen çilenin semeresini açılışını yaptıkları sergide kendilerine gösterileceğini belirtti.

Sergiyi çok beğendiklerini ifade eden Atalay, şöyle konuştu:

"Emeği geçen başta yöneticilerine, öğretmenlerine kursiyerlerimize, onları buraya gönderen anne babalara, velilerimize çok çok teşekkür ederiz. İyi etmişler, çocuklarını buraya vermişler. Biz de ev sahipleri olarak inşallah onlara iyi bir ev sahipliği yaptık. Hayat boyu burada öğrendikleri becerileri devam ettirmeleri ve önlerinde bulunan günlerinde de gönüllerince mutlu olmalarını diliyorum."

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergi, 3 gün açık kalacak. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sason Halk Eğitim Merkezi'nin, Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement