Şekerbank 'Üreten Anadolu Buluşmaları' Adı Altında İftar Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Şekerbank 'Üreten Anadolu Buluşmaları' Adı Altında İftar Düzenledi

Şekerbank \'Üreten Anadolu Buluşmaları\' Adı Altında İftar Düzenledi

Şekerbank, 'Üreten Anadolu Buluşmaları' adı altında Edirne'de iftar düzenlendi.

11.07.2014 12:16

Şekerbank, 'Üreten Anadolu Buluşmaları' adı altında Edirne'de iftar düzenlendi. Edirneli esnaf, çiftçi ve iş dünyası temsilcileri, Şekerbank'ın daveti üzerine Lalezar Restoran'da bir araya geldi.

Kuruluşundan bu yana tarım ve esnaf bankacılığında sahip olduğu bilgi birikimi ile müşterileriyle yol arkadaşı olarak birlikte büyüyen Şekerbank, yarım asrı aşkın süredir hizmet verdiği Edirne'de düzenlediği 'Üreten Anadolu Buluşmaları' iftar daveti ile esnaf, çiftçi ve iş dünyası temsilcileri ile bir araya geldi.

Şekerbank Genel Müdürü Halit Yıldız'ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin başta olmak üzere kurum, kuruluş ve bazı meslek odalarının temsilcileri ile davetliler katıldı.

İftarda ayrıca Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk ile birlikte Şekerbank Trakya Bölge Müdürlüğü ve Edirne Şubesi çalışanları yer aldı.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, iftarda yaptığı konuşmada, "Bir yerde banka sayısının fazlalığı ekonominin canlılığını gösterir. İlimizde de yeteri kadar bankalar mevcut ve açılmaya devam ediyor. Bu bankalarımızın içinde Şekerbank benim çok eskiden beri bildiğim, babamın her zaman gidip geldiği bir banka olması bana o bankaya karşı sevgiyi biraz daha arttırıyor. Ramazan'ın insanları birleştirici özelliği, insanları birbirine tanıştırma özelliğini gördükçe Ramazan'ın mükemmeliyeti Ramazan'ın bereketi kendini gösteriyor. Değerli Genel Müdürümüzün Edirne'de bu yemeği tertiplemesi Edirne'miz için bir şeref vesilesi olmuştur. Ben kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Şekerbank Genel Müdürü Halit Yıldız da, yarım asrı aşkın süredir Edirne'ye hizmet etmekten onur duyduklarını belirtti. Anadolu Bankacılığı olarak tanımladıkları misyonla üretenin yanında olduklarını dile getiren Yıldız "Esnaf, çiftçi, işletmeler ve ticari firmalarımızın yol arkadaşıyız. Bugün 20 milyar TL'ye yaklaşan toplam aktif büyüklüğümüz ile Türkiye genelinde 71 il ve 101 merkez dışı ilçeye yayılmış büyük bir bankayız. 312 şubemizin birçoğu yarım asırdır aynı noktada hizmet veriyor. Yarım asrı aşkın süredir Edirne'ye hizmet etmekten de onur duyuyoruz. Edirne ticaret yaşamının canlanması hepimizin ortak temennisidir. Şekerbank olarak, Edirne'nin geleceğe güvenle bakması için, elimizden gelen desteği vermeye hazırız" ifadelerini kaydetti.

İftar yemeğinde, Baş Ekonomist Ozan Gazitürk de, Türkiye ve Trakya ekonomisi hakkında sunum yaparak geçmiş yıllara ait verileri paylaştı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şekerbank 'Üreten Anadolu Buluşmaları' Adı Altında İftar Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement