Şemsi Denizer Futbol Turnuvası" Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Şemsi Denizer Futbol Turnuvası" Tamamlandı

Şemsi Denizer Futbol Turnuvası" Tamamlandı

Bu yıl ikincisi düzenlenen “Şemsi Denizer Futbol Turnuvası” final maçıyla tamamlandı.

29.06.2014 14:20

Bu yıl ikincisi düzenlenen "Şemsi Denizer Futbol Turnuvası" final maçıyla tamamlandı.

Maden İşçileri Sendikası'nın merhum Başkanı Şemsi Denizer anısına düzenlenen Futbol Dostluk Turnuvası'nın finalinde As Turizm ile Beşiktaş takımları karşılaştı. Geçen sene ilki yapılan turnuvada olduğu gibi Beşiktaş yine şampiyon kupasını aldı.

Fener Sahası'nın ev sahipliği yaptığı mücadeleyi Zonguldak Bölgesi eksi hakemlerinden Serkan Can yönetti.

Beşiktaş: Hamit, Hakan, Gökhan, Oğuz, Zafer, Dursun, Özgür, Muzaffer, Ali Soykan, Kaan Tan ve Tolga. As Turizm ise Barış, Tamer, Celalettin, Beyaz, Can, Emre, Onur, Hüseyin, Ersen kadrosuyla sahada yer aldı. Beşiktaş, ilk yarıda Ali Evsat'ın attığı golle finalden 1-0 galip ayrılan taraf oldu. Üçüncülük-dördüncülük maçında ise Rüzgarlımeşe ile Memoli Büfe ekipleri karşılaştı. Memoli Büfe mücadeleden 4-0 galip ayrılarak üçüncü oldu.

Final maçının ardından dereceye giren ekiplere kupaları verildi. Şampiyon olan Beşiktaş'a kupasını Galatasaray ve Milli takımın eski futbolcusu Ergün Penbe ikinci olan As Turizm'e ise kupasını MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Üçüncü olan Memoli Büfe'ye kupasını Zonguldak Kömürspor'un Yönetim Kurulu üyesi Zeki Çolak ve MHP Merkez İlçe Başkanı Okan Doğramacı takdim etti. Turnuva organizatörü Hacı Kara, her geçen sene daha geniş kapsamlı düzenledikleri turnuvanın bundan sonrada devam edeceğini belirtti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şemsi Denizer Futbol Turnuvası' Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement