Seydişehir Belediye Başkanı Tutal, Kırsal Mahallelerde Yaşayan Vatandaşları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Seydişehir Belediye Başkanı Tutal, Kırsal Mahallelerde Yaşayan Vatandaşları Ziyaret Etti

Seydişehir Belediye Başkanı Tutal, Kırsal Mahallelerde Yaşayan Vatandaşları Ziyaret Etti

Konya Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldi. Tutal, “Yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve yapılan çalışmaları incelemek amacıyla ilçe geleninde ayak basmadık yer bırakmıyoruz” dedi.

28.10.2022 12:16  Güncelleme: 12:22

Konya Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldi. Tutal, "Yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve yapılan çalışmaları incelemek amacıyla ilçe geleninde ayak basmadık yer bırakmıyoruz" dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşları dün ziyaret edip sorunlarını dinledi. Susuz, Çatmakaya, Kumluca, Yenice, Yaylacık, Bostandere, Gevrekli mahallelerinde vatandaşlarla görüşen Kuran, talep, görüş ve önerilerini dinleyen Tutal, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında da muhtarlardan bilgi aldı.

Tutal, "Şehir merkezinde olduğu gibi iletişim halinde vatandaşlarımızın sorunlarına ve önerilerini yerinde dinlemek suretiyle güzel hizmetler yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Seydişehir'i hemşerilerimizle birlikte yönetiyoruz. Mahallelerimizi tek tek gezerek vatandaşlarımızı dinliyor ve çalışmalarımızı bu görüşmelerin doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve yapılan çalışmaları incelemek amacıyla ilçe geleninde ayak basmadık yer bırakmıyoruz. Yaptığımız hizmetlerde katılımcılığı dikkate alıyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Seydişehir Belediye Başkanı Tutal, Kırsal Mahallelerde Yaşayan Vatandaşları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement