Sigarayı Bırakanlara Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Yerel

Sigarayı Bırakanlara Teşekkür Belgesi

Sigarayı Bırakanlara Teşekkür Belgesi

Bilecik Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, sigarayı bırakan 14 tiryakiye teşekkür belgesi verdi.

10.02.2012 17:24

Bilecik Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, sigarayı bırakan 14 tiryakiye teşekkür belgesi verdi.

Vali Yardımcısı Deniz, sigaranın hem sağlığa hem cebe zararı olduğunu belirterek, sigarayı bırakan 14 kişiyi tebrik etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Ali Fidan da, Türkiye'de her yıl yaklaşık 100 bin vatandaşın hayatını kaybetmesine ve milyarlarca dolarlık maddi zarara sebebiyet veren sigarayla mücadelede toplumun bütün kesimlerine önemli görevler düştüğünü belirtti.

Sigarayla mücadelenin bir ayağını toplumu şuurlandırmak ve gençlerin sigaraya başlamalarını önlemek olduğunu ifade eden Fidan, şunları kaydetti:

"Ortamdaki tütün dumanı birçok hastalığın kaynağıdır. Tam dumansız mekanlarla işçi ve toplum sağlığını tütün dumanının zararlı etkilerinden korumak mümkündür. Tüm insanların tütünsüz, temiz hava soluma hakları bulunmaktadır. Sigara yasakları genellikle hem sigara içen, hem de içmeyen kişilerce desteklenmektedir. Tam dumansız ortamlar oluşturarak gençler sigaraya özendirilmemiş olur. Sigarayı bırakmayı isteyen içiciler için dumansız iç ortam oluşturulması ciddi bir motivasyon olur"dedi

Vali Yardımcısı Deniz, aralarında Vali Yardımcısı Eflatun Can Tortop ve sigarayı bırakan 14 kişiye teşekkür belgelerini verip, örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sigarayı Bırakanlara Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement