Silopi'de Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Silopi'de Vergi Haftası Etkinlikleri

Silopi\'de Vergi Haftası Etkinlikleri

Şırnak’ın Silopi İlçe Kaymakamı Ali Arıkan, 26’ıncı Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Silopi Vergi Dairesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü yetkililerini kabul etti.

25.02.2015 14:59

Şırnak'ın Silopi İlçe Kaymakamı Ali Arıkan, 26'ıncı Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Silopi Vergi Dairesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü yetkililerini kabul etti.

Şırnak Gençlik Spor İl Müdürü Selahattin Yürenç, Gençlik ve Spor Silopi İlçe Müdürü Adil Özer ve Silopi ilçesi Vergi Dairesi'nde görevli memurlar Silopi Kaymakamı Ali Arıkan'ı ziyaret etti. Selahattin Yürenç, "Ülkenin kalkınması için vergi çok önemli bir yerdedir ve devlet almakla, vatandaşta vermekle yükümlü olduğu vergiyi gönüllülükle vermesini sağlamak ve kolaylaştırıcı tedbirler almak gerekir" dedi.

Kaymakam Arıkan ise "Verginin ülkenin ekonomik anlam da büyümesinde vergi vermenin önemli bir yere sahip olduğunu zorunlu ve kamu harcamalarına katılma payı olarak nitelendirebileceğimiz vergilerin düzenli ve adaletli şekilde herkes tarafından verilmesi gerekiyor. Vergi Haftası münasebetiyle de verginin öneminin tüm vatandaşlarımıza aktarılması önemli" diye konuştu. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silopi'de Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement