Sinop'ta Sezonun İlk Karavancıları Hollanda'dan - Son Dakika
Yerel

Sinop'ta Sezonun İlk Karavancıları Hollanda'dan

Sinop\'ta Sezonun İlk Karavancıları Hollanda\'dan

Sinop'a 2014 yılının ilk karavanlarının geldiği bildirildi.

04.06.2014 10:17

Sinop'a 2014 yılının ilk karavanlarının geldiği bildirildi.

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği Karadeniz Bölge Temsilcisi Orhan Yalçın, karavanları kente gelen Hollanda ANWB Kulübü üyesi 38 kişinin 19 karavanla kenti çok beğendiklerini söyledi.

Hollanda'dan çıktıkları karavanları ile Karadeniz turu kapsamında Sinop'a gelen karavancıların Akliman'da karavanlarını kampa bıraktıktan sonra kiraladıkları otobüsle Sinop'un tarihi ve turistik yerlerini gezdiklerini belirten Yalçın, "Karavancılar Sinop'un güzelliğine ve tarihi geçmişine hayran kaldı. Son yıllarda büyük ivme kazanan karavan turizminin bu yıl artarak süreceğini ümit etmekteyiz" dedi.

Karavan turizmi için Karadeniz Bölgesi'nin ve özellikle Sinop'un gerekli potansiyeli taşıdığını dile getiren Yalçın, Avrupa'dan gelen turistlerin son yıllarda Karadeniz Bölgesi'ni tercih ettiklerini açıkladı.

Hollandalı karavancıların lideri Harry Timmer da 9 Mayıs'ta Avusturya'dan başlattıkları turun 2 ay süreceğini belirterek, "Amacımız yeni karavan yolları keşfetmek. Karadeniz turumuz çok zevkli geçiyor" diye konuştu. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sinop'ta Sezonun İlk Karavancıları Hollanda'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement