Sungurlu'da Gençlik Merkezi İçin İlk Kazma Vuruldu - Son Dakika
Yerel

Sungurlu'da Gençlik Merkezi İçin İlk Kazma Vuruldu

Sungurlu\'da Gençlik Merkezi İçin İlk Kazma Vuruldu

Çorum'un Sungurlu ilçesine yapılacak olan Gençlik Merkezi'nin ihale sürecinin ardından ilk kazma vuruldu.
İlçeye yapılacak olan 10 milyon 620 bin TL'lik Biyolojik Arıtma Tesisi yatırımından sonra şimdide yaklaşık maliyeti 1 milyon TL'yi bulan...

29.11.2013 15:21

Çorum'un Sungurlu ilçesine yapılacak olan Gençlik Merkezi'nin ihale sürecinin ardından ilk kazma vuruldu.

İlçeye yapılacak olan 10 milyon 620 bin TL'lik Biyolojik Arıtma Tesisi yatırımından sonra şimdide yaklaşık maliyeti 1 milyon TL'yi bulan Gençlik Merkezi için vurulan ilk kazmayla beraber zemin sıklaştırması yapılarak, grobeton atımı gerçekleştirildi.

Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından 3 milyon 978 bin 93 metrekare alanın tahsis edilmesi ile beraber 340 metrakare inşaat taban alanında çalışmalara başlanarak 360 iş günü içerisinde teslim edileceği belirtildi.

Sungurlu Devlet Hastanesinin karşısına yapılacak Gençlik Merkezi hakkında açıklama yapan Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Gençlik Merkezi'nin ihale süreçlerinin tamamlandığını, yer tesliminin gerçekleştirildiğini ve çalışmaların başladığını bildirdi.

Başkan Uzunkaya, "360 iş günü içerisinde teslim edilecek olan Gençlik Merkezi'nin içerisinde spor ve konferans için çok amaçlı salon yer alacak. Ayrıca sporcular için soyunma odaları, müzik, oyun salonları, idari ofis ve teknik birimler olacak. Ayrıca Kütüphane, Seminer odaları, Derslikler ve İdari Ofis olacak."dedi.

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere çok önem verdiğini ve gençlerin topluma faydalı bireyler olması yolunda çok önemli çalışmalar yaptığını belirten Uzunkaya, "Sayın Başbakanımız bizlerden gençlerin önünü açacak, zamanlarını verimli kullanacak çalışmalar beklediğini her fırsatta söylüyor. Sağlıklı bir toplum oluşturmak için gençlerimizin yararlı aktiviteler yapmaları çok önemlidir" ifadesini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu'da Gençlik Merkezi İçin İlk Kazma Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement