Tarsuslu Muhtarların Sağlık Günü - Son Dakika
Yerel

Tarsuslu Muhtarların Sağlık Günü

Tarsuslu Muhtarların Sağlık Günü

Mersin’in Tarsus ilçesinde görev yapan yaklaşık 40 merkez mahalle muhtarları, Medical Park Hastanesi’nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı.

05.12.2015 10:25

Mersin'in Tarsus ilçesinde görev yapan yaklaşık 40 merkez mahalle muhtarları, Medical Park Hastanesi'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantıda Genel Müdür Ahmet Egin'den hastanede sunulan hizmetler hakkında bilgi alan muhtarlar, ardından kendilerinin ve mahalle sakinlerinin sağlık sorunlarını paylaşıp tedavi için randevu aldı. Muhtarlar daha sonra Kızılay'ın hastane girişinde kurduğu stantta kan bağışı yaptı.

DERNEK YÖNETİMİ DE KATILDI

Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü ve dernek yöneticilerinin de aralarında bulunduğu muhtarlar, Medical Park Tarsus Hastanesi'nde buluştu. Muhtarlara bilgilendirme toplantısında sinevizyon eşliğinde bir sunum yapan Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, bölgenin en büyük özel hastanesi olduklarını, kurumda geniş bir hizmet portföyü bulunduğunu, özellikli operasyonlar yapılabildiğini belirtti.

MUHTARLAR DELİ'KAN'LI ÇIKTI

Muhtarlar toplantının ardından Kızılay'ın kan bağışı almak için hastane girişine kurduğu stanta geçti. İlk bağışı Dernek Başkanı Mustafa Naci Güllü'nün yapmasının ardından, sağlık durumu uygun olan muhtarlar Kızılay'a kan desteğinde bulundu. Başkan Naci Güllü, muhtarlar olarak mahallelerinde vatandaşlara kan bağışının önemi konusunda bilgilendirme yaptıklarını, hastane ziyaretinde de örnek olmak için bağışta bulunduklarını söyledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarsuslu Muhtarların Sağlık Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement