Tekirdağ Valisi Salihoğlu'nun 19 Mayıs Mesajı - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ Valisi Salihoğlu'nun 19 Mayıs Mesajı

Tekirdağ Valisi Salihoğlu\'nun 19 Mayıs Mesajı

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bugünün, gençlerimize bayram olarak armağan edilmesi gençlerimize verilen değerin ve güvenin bir göstergesidir” dedi.

18.05.2016 16:41

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Bugünün, gençlerimize bayram olarak armağan edilmesi gençlerimize verilen değerin ve güvenin bir göstergesidir" dedi.

Mesajına Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten sözleriyle başlayan Vali Salihoğlu, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Ben 1919 senesi Mayıs'ı içinde Samsun'a çıktığım gün, elimde hiç bir maddi kuvvet yoktu. Yalnız büyük Türk milletinin asaletinden doğan ve benim vicdanımı dolduran yüksek ve manevi bir kuvvet vardı. İşte ben bu ulusal kuvvete, bu Türk milletine güvenerek işe başladım' sözleriyle o güne ait duygularını ifade etmiştir. Büyük Atatürk, milletiyle birlikte yokluklara rağmen birçok zorluğu aşmıştır" ifadelerini kullandı.

Bugünün, gençlere bayram olarak armağan edilmesinin gençlere verilen değerin ve güvenin bir göstergesi olduğunu ifade eden Vali Salihoğlu, şunları kaydetti:

"Gençlerimizi çağdaş bilimin ve teknolojinin ışığında yetiştirerek onların sosyal ve kültürel gelişimlerini sağlamanın ve topluma yararlı bireyler olarak hayatın her alanında etkin rol almalarına imkan vermenin gayreti içerisindeyiz. Milletimizin ve gençlerimizin Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz." - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ Valisi Salihoğlu'nun 19 Mayıs Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement