Tekirdağlı Sporcular, Bursa'daki Paraşüt Festivaline Katıldı - Son Dakika
Yerel

Tekirdağlı Sporcular, Bursa'daki Paraşüt Festivaline Katıldı

Tekirdağlı Sporcular, Bursa\'daki Paraşüt Festivaline Katıldı

ve Tekirdağ Doğa Sporları ve Havacılık Kulübü sporcuları Bursa'nın Mustafa Kemal Paşa İlçesi'nde düzenlenen yamaç paraşütü festivaline katıldı.

11.06.2013 11:12

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi Levent Öner

ve Tekirdağ Doğa Sporları ve Havacılık Kulübü sporcuları Bursa'nın Mustafa Kemal Paşa İlçesi'nde düzenlenen yamaç paraşütü festivaline katıldı. Burada atlayış gerçekleştiren sporcular, Mustafa Kemal Paşa ilçesinin paraşüt sporuna elverişli olduğunu kaydetti.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi Levent Öner Tekirdağ Doğa Sporları ve Havacılık Kulübü sporcuları Yılmaz Özkaya, Bülent Öner, Erdin Akbulut, Engin Korkmaz ile birlikte bu yıl 4.sü düzenlenen Bursa Mustafa Kemal Paşa yamaç paraşütü festivaline katıldı.

Festivalin renkli görüntülere sahne olduğunu kaydeden Temsilci Levent Öner organizasyonla ilgili uçuş bölgesini çok beğendiğini ve yamaç paraşütü sporu adına önümüzdeki yıllarda ideal bölgelerden biri olacağını kaydetti.

Bölgenin yamaç paraşütü için biçilmiş kaftan olduğunu aktaran Öner, "Bursa'nın güzel ilçelerinden biri olan Mustafa Kemal Paşa ilçemiz, yamaç paraşütü için çok iyi bir alan. Şelaleleri ile ünlü bu ilçemizin yakın zamanda yapaç paraşütünde adının duuyulacağına inanıyorum. Bütün sporcularımızı bu bölgeye davet ediyorum. Ayrıca organizasyonu düzenleyen Mustafa Kemal Paşa Kaymakamı Kazım Karabulut'a ve emeği geçen başta Kubilay Güngen olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum." dedi.

11.06.2013 10: 57: 49

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağlı Sporcular, Bursa'daki Paraşüt Festivaline Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement