Tekirdağspor, Birlik Nakliyat Düzyurtspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Yerel

Tekirdağspor, Birlik Nakliyat Düzyurtspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Tekirdağspor, Birlik Nakliyat Düzyurtspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Tekirdağspor, deplasmanda oynayacağı Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

18.09.2015 13:05

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Tekirdağspor, deplasmanda oynayacağı Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Tekirdağspor oyuncuları, Spor Toto 3. Lig 1. Grup 5. haftada deplasmanda karşılaşacağı Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçı hazırlıklarını 13 Kasım Stadı'nda yaptığı çift kale maçla tamamladı. Antrenmanda Emirhan Küre takımdan ayrı çalışırken, sakatlığı bulunan Orhan Küçükertuğrul antrenmanda yer almadı.

Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, Düzyurtspor maçının ardından haftaya moralli bir şekilde başlamak istediklerini belirterek, "3 maç oynadığımız yoğun haftanın ardından, bu hafta yaptığımız çalışmalarla Düzyurt maçı hazırlıklarını bugün itibariyle tamamladık, yarın Trabzon'a gideceğiz. Bu maçta sakat olan Orhan, Kadir ve cezalı Taygun görev yapamayacak. Önümüzdeki hafta arası Orduspor ile oynayacağımız kupa maçını da sayarsak 7 günde 3 maç oynayacağız. Ligin önemli ve bu ligi bilen takımlarından Düzyurt ile 3 maçlık periyotun ilk maçını oynayacağız, bu maçtan elimiz boş dönmeyerek moralli bir şekilde haftaya başlamak istiyoruz" dedi.

Birlik Nakliyat Düzyurtspor- Tekirdağspor maçı 19 Eylül Cumartesi günü Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu'nda oynanacak. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağspor, Birlik Nakliyat Düzyurtspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement