Tekirova Tanıtım Gezileri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Tekirova Tanıtım Gezileri Devam Ediyor

Tekirova Tanıtım Gezileri Devam Ediyor

Tekirova tanıtım gezilerine bölgede yaşayan vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, ara verilen gezilerin yeniden başlatıldığı bildirildi.

19.08.2013 13:01  Güncelleme: 13:04

Haziran ayında başlayan Tekirova tanıtım gezilerine bölgede yaşayan vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, Ramazan nedeniyle ara verilen gezilerin yeniden başlatıldığı bildirildi.

Proje kapsamında Kemerli vatandaşlar otobüsle Antalya'nın Kemer İlçesi Tekirova beldesinin alternatif turizm noktalarını içeren tanıtım gezisine katılıyor. Şimdiye kadar 2000'e yakın kişinin katıldığı etkinlikte amacın, Kemerlileri alternatif turizm güzellikleriyle buluşturmak olduğu belirtildi.

Tanıtım gezilerine vatandaşların yoğun talep gösterdiğini belirten Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, "Sadece 15 yıllık belediye geçmişi olan Tekirova'nın bugün altyapı, yol, imar sorunu bulunmuyor. Tüm bunları biz elbirliği ve söz birliği ederek çözdük. Güney Antalya'nın incisi konumundaki Kemer'in de bu gelişimden yararlanması gerektiğine inanıyoruz. Kemer bölgemizin de çok önemli artıları, değerleri var. Bu atıl durumdaki değerlerin iyi işlenerek tekrar eski parlak günlerine dönmesi gerekiyor. Kemer'in hak ettiği marka değerinin yeniden kazanması bizce mümkün, yeter ki niyet ve istek olsun" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirova Tanıtım Gezileri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement