Tekkeköy Belediyesi Kadın Dinlenme Merkezi Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Tekkeköy Belediyesi Kadın Dinlenme Merkezi Hizmete Açıldı

Tekkeköy Belediyesi Kadın Dinlenme Merkezi Hizmete Açıldı

Tekkeköy Belediyesi köylerinden sabah pazara gelen bayanların akşam araçlarının kalkıncaya kadar bekleyecekleri Bayanlar Dinlenme Merkezi’ni hizmete sundu.

06.01.2014 15:31

Tekkeköy Belediyesi köylerinden sabah pazara gelen bayanların akşam araçlarının kalkıncaya kadar bekleyecekleri Bayanlar Dinlenme Merkezi'ni hizmete sundu.

İlçenin köylerinden pazara gelen Tekkeköylü bayanlar sabah geldikleri ilçeden köylerine geriye akşama dönebiliyorlardı. Köylerden gelen tek servis araçları sabah erken saatlerde ilçeye geliyor ve herkes işini bitirip pazarını yaptıktan sonra tekrar akşam saatlerinde geri dönüyordu. Gökçedere, Yeşilalan, Yeşildere gibi daha birçok uzak köylerden ilçeye gelen vatandaşlar köylerine akşam hava kararınca ancak geri dönebiliyorlardı. İlçede oturacakları araç kalkış saatini bekleyecekleri bir mekanları yoktu. Bu eksikliği gören Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, kadınlara özel Tekkeköy Belediyesi Bayanlar Dinlenme Merkezi'ni hizmete açtı.

Artık köylerden gelen bayanlar sıcak bir ortamda araçlarının kalkmasını bekliyor. Özellikle pazartesi günleri yoğun olan merkezde sıcak içecek, pasta servisi yapılıyor. Tuvalet, barınma gibi ihtiyaçlarını da ücretsiz bir şekilde karşılayabiliyorlar.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin yaptığı açıklamada, "Yeni hizmet binamızın içinde düşündüğümüz bir proje olan Bayanlar Dinlenme Merkezi'ni yeni binamız yapılana kadar geçici olarak burada hizmete soktuk. İçinde oturma gurupları, tuvaleti, emanet eşya dolapları, namaz kılınacak yeri olan sıcak bir mekan oluşturduk. Bu mekandan bayanlar ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Pazartesi günleri öğle saatlerinde ücretsiz yemek yiyebilecekler. Her an sıcak soğuk içecek bulabilecekler. Tüm halkımıza özellikle köylerden gelen analarımıza, bacılarımıza hayırlı olsun" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekkeköy Belediyesi Kadın Dinlenme Merkezi Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement