Tepebaşı Belediyesi Şehitler ve Depremlerde Kaybettiğimiz Vatandaşlar İçin Mevlit Programı Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Belediyesi Şehitler ve Depremlerde Kaybettiğimiz Vatandaşlar İçin Mevlit Programı Düzenledi

Tepebaşı Belediyesi Şehitler ve Depremlerde Kaybettiğimiz Vatandaşlar İçin Mevlit Programı Düzenledi

Tepebaşı Belediyesi, şehitler ve depremlerde yaşamını yitiren vatandaşlar için düzenlediği mevlit programında dua etti. Programa katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, kahraman şehitlerimiz ve depremlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için duaların kabul olmasını diledi.

25.03.2024 14:31  Güncelleme: 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen mevlit programında, şehitler ve depremlerde yaşamını yitiren vatandaşlar için dua edildi. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, "Bu güzel vatan için canlarını feda eden kahraman şehitlerimiz ve depremlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için Fevzi Çakmak Mahalle'mizde mevlit okuttuk. Allah dualarımızı kabul etsin. Mekanları cennet olsun" dedi.

Tepebaşı Belediyesi düzenlediği anlamlı etkinlikler ile mahalle sakinlerini bir araya getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Fevzi Çakmak Mahallesi'nde düzenlenen mevlit programına da çok sayıda mahalle sakini katıldı. Programda dualar, şehitler ve depremlerde yitirilen vatandaşlar için okundu.

Etkinliğe katılan Başkan Ataç da şunları söyledi:

"Bu güzel vatan için canlarını feda eden kahraman şehitlerimiz ve depremlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için Fevzi Çakmak Mahallemizde mevlit okuttuk. Allah dualarımızı kabul etsin. Mekanları cennet olsun. Bizler böyle birlik ve beraberlik içinde oldukça, her zorluğu aşabileceğimize inanıyorum. Hepinizin ayaklarına, yüreklerine sağlık."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Belediyesi Şehitler ve Depremlerde Kaybettiğimiz Vatandaşlar İçin Mevlit Programı Düzenledi - Son Dakika


Advertisement