Tübitak Ulusal Destek Programları ve Ortaöğretim-Ortaokul Proje Yarışmaları Bilgilendirme... - Son Dakika
Yerel

Tübitak Ulusal Destek Programları ve Ortaöğretim-Ortaokul Proje Yarışmaları Bilgilendirme...

Tübitak Ulusal Destek Programları ve Ortaöğretim-Ortaokul Proje Yarışmaları Bilgilendirme...

Bilecik’te Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Ulusal Destek Programları ve Ortaöğretim-Ortaokul Proje Yarışmaları bilgilendirme toplantıları yapıldı.

21.11.2016 11:31

Bilecik'te Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Ulusal Destek Programları ve Ortaöğretim-Ortaokul Proje Yarışmaları bilgilendirme toplantıları yapıldı.

Toplantılar Dursun Fakih İmam Hatip Ortaokulu ve Bilecik Bilim ve Sanat Merkezi olmak üzere iki yerde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantılara Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları Müdürü Mustafa Orhan, TÜBİTAK Ulusal Destek Programları ve Ortaöğretim-Ortaokul Proje Yarışmaları hakkında bilgiler verdi. Destek programlarına ve yarışmalara katılım şartları, dikkat edilecek noktalar, sürecin nasıl işlediği, sıkça yanlışlık yapılan hususlar hakkında bilgiler veren Orhan, sunumunun ardından soruları cevapladı.

Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları Müdürü Mustafa Orhan'a çiçek ve hediye takdim etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tübitak Ulusal Destek Programları ve Ortaöğretim-Ortaokul Proje Yarışmaları Bilgilendirme... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement