Türk Halk Müziği Korosunun 42'inci Sanat Yılı Konserine Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Türk Halk Müziği Korosunun 42'inci Sanat Yılı Konserine Yoğun İlgi

Türk Halk Müziği Korosunun 42\'inci Sanat Yılı Konserine Yoğun İlgi

Eskişehir Odunpazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde yer alan Türk Halk Müziği Korosunun 42’nci sanat yılı nedeniyle, düzenlenen ’Türk Halk Müziği Korosu Türkü Gecesi’ konseri coşkulu geçti.

20.01.2016 13:38

Eskişehir Odunpazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde yer alan Türk Halk Müziği Korosunun 42'nci sanat yılı nedeniyle, düzenlenen 'Türk Halk Müziği Korosu Türkü Gecesi' konseri coşkulu geçti.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ), Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 'Türk Halk Müziği Korosu Türkü Gecesi' konser programına Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Vali Yardımcısı Ferhat Çağlar, Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü, Odunpazarı Kaymakamı Abdullah Selim Parlar'ın yanı sıra müzikseverler de yoğun ilgi gösterdi. Türk Halk Müziği Korosu Sezon Ortası ve 42'nci Yıl Sanat Gecesi konser programı, Koro Şefi Ahmet Kızılok tarafından düzenli ve programlı bir şekilde yönetildi. Eskişehir'in yerel sanatçısı Ali Rıza Saltık, sanatçı Mine Sağlam ve diğer sanatçılar çeşitli yörelerden türküler söylediler. Davetliler türkülere sesleri ve alkışları ile eşlik etti. TRT Ankara Radyosu saz sanatçıları Altan Güvenç, Murat Vural ve Erdal Göçbak eşliğinde, Ses Sanatçısı Mehmet Seske, çeşitli yörelerden türküler söyledi. Seske yaptığı konuşmada, "Eskişehir kültür ve sanat kentidir. Eskişehir'in sanat ve kültür havasını, bu müzik gecesinde daha çok hissettim ve mutlu oldum" dedi.

Program sonunda, Eskişehir Vali Yardımcıları ve Odunpazarı Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, sanatçılara çiçekler takdim ederek, plaket verdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Halk Müziği Korosunun 42'inci Sanat Yılı Konserine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement