Türk Ocağından 100. Yılda Yaşanmamış Yıllar Şiir Dinletisi - Son Dakika
Yerel

Türk Ocağından 100. Yılda Yaşanmamış Yıllar Şiir Dinletisi

Türk Ocağından 100. Yılda Yaşanmamış Yıllar Şiir Dinletisi

Türk Ocağı Kırşehir şubesi 100.yılında "Yaşanmamış Yıllar" şiir dinletisi ile beğeni topladı.

15.01.2012 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Ocağı Kırşehir şubesi 100.yılında "Yaşanmamış Yıllar" şiir dinletisi ile beğeni topladı.

KKTC eski Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş unutulmadı. Kırşehir Türk Ocağı Şube Başkanı Mustafa Kılınç: "Türk bayrağının yanına diktiğin bayrak hep hafızalarda kazılı kalacak" dedi.

Kırşehir'de Türk Ocakları tarafından düzenlenen ve koordinatörlüğünü Onur Yılmaz'ın yaptığı "Yaşanmamış Yıllar" şiir dinletisi Ahi Evran Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda gerçekleşti.

Türk Ocaklarının kuruluşunun 100. yılında gerçekleşen şiir dinletisinde konuşan Kırşehir Türk Ocakları Şube Başkanı Mustafa Kılınç, geçirdiği rahatsızlık dolayısı ile hayatını kaybeden KKTC eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaşı anarak programın açılış konuşmasını yaptı.

Kılınç: "Türk bayrağının yanına diktiği bayrak her zaman hafızalarda kazılı kalacak. Sağlık problemleri olsa da bizleri kırmayarak Kırşehir'e gelip bizleri onurlandırmıştı. Ruhun şad olsun." dedi. 100. yıl şiir dinletisinin ilgi ile takip edilmesini ve Kırşehir'de gelenekselleşmesini anlatan Kılınç: " Çok şey söylemek istiyorum ama özlem ve sabrın dayanılmazlığını bu ülke için fedakarlığını yaşatmak lazım. Düşüncelerim doğrultusunda yaşamaktan her zaman gurur duydum.

2012 yılı Türk Ocaklarının Kuruluşunun 100. yılı biz siyasi partiler üstü bir kurumuz sınırlar aşılmadığı sürece her türlü fikre açığız. Bu güne kadar yüz binlerce dernek, vakıf, parti kuruldu ama

hiçbiri Türk Ocakları kadar dimdik ayakta duramadı. Unutulmamalı ki bu derece de büyümemizde birinci etken partiler üstü olmamız ve fedakarlığımızdır." dedi. Program öğrenciler tarafından hazırlanan şiirlerin okunması ile son buldu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Ocağından 100. Yılda Yaşanmamış Yıllar Şiir Dinletisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement