Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Düzce Valisi Su, Belediye Başkanı Keleş ve AK Parti İl Başkanı Kaşıkoğlu mesaj yayımladı.

09.04.2014 18:08

Düzce Valisi Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Su, mesajında, hal huzuru için fedakarca çalışan polis teşkilatına gösterdikleri özverili çalışmalarından ve  gayretten ötürü teşekkür etti.

Teşkilatın gün geçtikçe daha da güçlü ve istikrarlı çalışmalar yürüttüğüne değinen Vali Su, şunları kaydetti:

"Bundan 169 yıl önce vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliğini temin etmek amacıyla kurulan polis teşkilatımız, kamu düzeninin sağlanması huzur ve barış ortamının devamı için üstün görev anlayışı içinde gayretlerini sürdürmektedir. Kurulduğu günden bu yana sürekli kendini geliştiren teşkilatımız bugün sahip olduğu araç-gereç, fiziki imkanlar ve eğitimli personeli ile mutlu birey, huzurlu toplum vizyonu ile çalışmalarına devam etmektedir"

Belediye Başkanı Mehmet Keleş

Keleş, büyük bir özveriyle çalışan polislerin vatandaşların huzur ve güvenliği için canla başla mücadele ettiğini belirtti.

Gücünü anayasa ve kanunlardan alan ve görevini yaparken insan haklarına, hukukun üstünlüğüne ve kanunlara daima bağlı kalan Türk polisinin kamu düzeninin en büyük güvencelerinden biri olduğunu anlatan Keleş, " Türkiye'de ve Düzce'de vatandaşların huzuru ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalışan ve bu konuda önemli başarılara imza atan polis teşkilatının kuruluşunun 169'uncu yıl dönümünü kutluyor, bu haklı gururu İl Emniyet Müdürlüğü ile paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum" ifadesini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Kaşıkoğlu

AK Parti Düzce İl Başkanı Kaşıkoğlu da devletimizin müstesna kuruluşlarından biri olan teşkilatın milletin huzur ve emniyetinin en büyük güvencesi olduğunu bildirdi.

Kaşıkoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Toplumda huzur ve güven ortamının tesis edilmesinin yanı sıra kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suç işlenmesini önleyici tedbirlerin alınması, olayların aydınlatılarak faillerin adalete teslim edilmesi de polislerimiz tarafından gerçekleştirilen önemli görevler arasında yer almaktadır. Türk Polis Teşkilatı, edindiği bilgi ve deneyimler, ayrıca halkımızın güveni, desteği ve işbirliği sayesinde hizmet kalitesini sürekli artırmaktadır." - Düzce

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement