Türkçülük Gününde Yürüdüler - Son Dakika
Yerel

Türkçülük Gününde Yürüdüler

Türkçülük Gününde Yürüdüler

Kocaeli'de 3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle Kocaeli Ülkü Ocakları bir yürüyüş düzenledi.

04.05.2012 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de 3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle Kocaeli Ülkü Ocakları bir yürüyüş düzenledi.

Merkez Bankası önünde bir araya gelen kalabalık ellerinde bayraklar ve dövizlerle slogan atarak yürüyüşe başladı. Yürüyüşe, İl Ocak Başkanı Ramazan Çakırca, MHP İl Başkanı Celalettin Yaylak, MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen, MHP Derince İlçe Başkanı Emin Şimşek ile çok sayıda ülkücü katıldı.

Türkçülük Günü nedeniyle düzenlenen yürüyüşe ayrıca MHP il Başkan adayları Aydın Ünlü, Ruhi Çavdar ve Fikret Yalçınöz de katıldı. Yürüyüşe, MHP'lilerin ellerinde çiçek ile gelmesi dikkat çekti. Sloganlarla yürüyüşe başlayan kalabalık İnsan Hakları Parkına kadar yürüdü. Alana gelen kalabalık bir dakikalık saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu. Grup adına İl Ocak Başkanı Ramazan Çakırca basın açıklamasını gerçekleştirdi.

1944 ruhundan bir şey kaybetmediklerini söyleyen Çakırca, "Bugün tıpkı Kürşad gibi ölen ama yenilmeyen eğilmez ruhların simgesi olan Türk milliyetçileri Atsız Ata'sından almış olduğu düstur sayesinde tıpkı 68 yıl önce olduğu gibi 1944 ruhunu kaybetmemiş ve zamanın bütün değişken ve kaygan yapısına rağmen, Türkçülük ve onur ve şuurundan hiçbir şey kaybetmemiştir. Bu yürüyüşün sonsuza dek yaşatılması için mücadele edeceğiz" dedi - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkçülük Gününde Yürüdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement