Türkiye Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Görev Bölümü Yaptı - Son Dakika
Yerel

Türkiye Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Görev Bölümü Yaptı

Türkiye Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Görev Bölümü Yaptı

Türkiye Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti görev bölümü yaptı.

17.09.2013 17:45

Türkiye Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti görev bölümü yaptı.

Türkiye Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti'nde yapılan görev bölümü sonucunda; Genel Başkanlığa Yavuz Kaya, Genel Başkan Yardımcılıklarına Adnan Suer, Dr. Şahap İnmez, Orhan Kızılaslan, Av. Mustafa Ceylan, Hüseyin Kocabıyık, Av. Yalçın Kaya getirilirken, Genel Sekreterlik görevine Mustafa Karapınar, Genel Sekreter Yardımcılıklarına Nahide Berker, Ergin Erenoğlu, Serkan Düzgün, Fatih Kaya, Genel Muhasip Yardımcılığına Turgay Çağlar seçildi. Yönetim Kurulu Üyeliklerinde ise Ekan Tan, Abdullah Abdulkadiroğlu, Doç. Dr. Kürşat Zorlu, Ülkü Bozkurt Meriç ve Seda Şimşek görev aldı.

Gaziantep'ten Orhan Kızılaslan'ın Genel Başkan Yardımcısı olması basın camiasında sevinçle karşılandı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Kızılaslan, "Bizler mevcuttaki hiçbir cemiyete karşı değiliz. Herkese kapımız açıktır. Dostluğa ve dayanışmaya hazırız. Yeter ki camiamıza önemli hizmetler üretelim faydalı olalım. Türkiye Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti'nin camiada bulunan önemli bir boşluğu dolduracağı kanaatindeyim. En kısa sürede Gaziantep Türkiye Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti'nin Gaziantep Şubesi'nin kurulması için gerekli çalışmaları yapacağız" ifadelerini kullandı.

Orhan Kızılaslan, Genel Başkan Yardımcılığına seçildiğinden ötürü çok mutlu olduğunu Gaziantep'i de en iyi şekilde temsil etmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Kızılaslan, genel merkez adresinin Tunalı Hilmi Caddesi Büklüm Sokak No: 42/4 Kavaklıdere/Ankara olduğunu söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Görev Bölümü Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement