Türsab Byk Başkanlığına Özden Seçildi - Son Dakika
Yerel

Türsab Byk Başkanlığına Özden Seçildi

Türsab Byk Başkanlığına Özden Seçildi

21.Dönem TÜRSAB Manavgat-Side Bölgesel Yürütme Kurulu seçimi, Antalya'nın Manavgat ilçesinde Diamond Beach Otel'de yapıldı.

10.02.2014 17:34

21.Dönem TÜRSAB Manavgat- Side Bölgesel Yürütme Kurulu seçimi, Antalya'nın Manavgat ilçesinde Diamond Beach Otel'de yapıldı.

Yılmaz Yavuz'un listesi ile mevcut başkan Ahmet Özden'in listesinin yarıştığı genel kurulda Traum Turizm Seyahat Acentesi sahibi Ahmet Özden başkanlığındaki liste kullanılan 122 oyun 69'unu alarak 7'nci kez güven tazelerken, Yılmaz Yavuz'un listesi 53 oyda kaldı.

Destek veren acente yetkililerine teşekkür eden TÜRSAB Manavgat-Side Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Özden, "TÜRSAB üyesi olan tüm kuruluşlarımızın yeni dönemde de haklarını koruyup kollayan bir tutum sergileyeceğiz. Korsanla olan savaşımız aralıksız devam edecektir. 2014 sezonunun bol kazançlı, huzurlu, istikrarlı bir turizm olmasını temenni ediyorum" dedi.

Ahmet Özden Başkanlığındaki TÜRSAB Manavgat-Side Bölgesel Yürütme Kurulu, Muhammet Yalçın, Rıdvan Atik, Kemal Akyıldız, Celal Çetin, Mehmet Uslu, Yusuf Ziya Köseoğlu, Mehmet Ekim ve Hakkı Öncül'den oluştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türsab Byk Başkanlığına Özden Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement