Tut İlçesinden Birlik ve Beraberlik Mesajı - Son Dakika
Yerel

Tut İlçesinden Birlik ve Beraberlik Mesajı

Tut İlçesinden Birlik ve Beraberlik Mesajı

Adıyaman’ın Tut ilçesinde Kaymakam öncülüğünde bir araya gelen kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri oluşturulmak istenen kaosa karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi.

20.12.2016 18:54

Adıyaman'ın Tut ilçesinde Kaymakam öncülüğünde bir araya gelen kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri oluşturulmak istenen kaosa karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Tut Kaymakamı Mehmet Aksu öncülüğünde CHP'li Belediye Başkanı Cemal Avcı, AK Parti, CHP, MHP ilçe başkanları, muhtarlar ve kamu kurumu temsilcileri bir araya geldi. Tut ilçesinden Türkiye'de oluşturulmak istenilen kaosa karşı birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Tut Kaymakamı Mehmet Aksu, ülkemizin birlik ve beraberliğini hiçbir şer odağının bozamayacağını belirterek, birlikten güç doğacağını kaydetti.

Dış güçlerin maşası olan terör örgütlerinin amaçlarına ulaşamayacağını vurgulayan Kaymakam Aksu, "Son dönemde ülkemizde yaratılmaya çalışılan kaos ortamına karşılık milli birlik ve kardeşlik duyguları ile bir araya gelip, teröre karşı sesimizi yükseltmeye çalıştık. Burada bir ve beraber olduğumuz toplumun her kesiminden temsilcilere teşekkür ediyorum. Bizler bir olduğumuz sürece hiçbir kimsenin gücü ülkemize yetmeyecektir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tut İlçesinden Birlik ve Beraberlik Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement