U11 Liginde Bergama ve Foça Galip - Son Dakika
Yerel

U11 Liginde Bergama ve Foça Galip

U11 Liginde Bergama ve Foça Galip

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından resmi lig ilan edilen U11 Mini Minikler Futbol Şenliği'nin Aliağa grubunda coşku ve heyecan sürüyor.

07.06.2013 12:54

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından resmi lig ilan edilen U11 Mini Minikler Futbol Şenliği'nin Aliağa grubunda coşku ve heyecan sürüyor. Dün oynanan karşılaşmalarda Bergama Gençlerbirliği ve Foça Belediye spor rakiplerini mağlup etmeyi başardı

U11 Miniminikler Futbol liginde play off öncesi son haftaya girilirken, Aliağa'da oynanan maçlarda büyük bir coşku yaşanıyor. Minik futbolcuların mücadelesine ailelerin coşkusu da katılınca, spor tesisleri bayram yerini andırıyor.

Karşılaşmaları izleyen Aliağa Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, minik futbolcuların mücadelesine hayran olduğunu belirterek, "Küçük yaşlardan itibaren spor disiplini ve iyi eğitimle Türk futboluna bir çok yıldız kazandırılacak. Ancak kazanmaktan daha önemlisi fair play ruhu içinde, centilmence yarışmak. Çocuklarımıza bunu kazandırdığımız için çok mutluyum" dedi.

ÇANDARLI: 1 - BERGAMA: 2

Aliağa Belediyesi TOKİ Spor Tesisleri'ndeki karşılaşmalarda önce Çandarlıspor, Bergama Gençlerbirliği ile oynadı. Çandarlıspor ilk yarıda penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren kaptan Furkan takımını 1-0 öne geçirdi. Bergama Gençlerbirliği, bu gole Özgür Yılmaz ile yanıt verdi: 1-1. İkinci yarıda daha baskın oynayan Bergamalı minikler, Cavit Uyar'ın golüyle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bergama Gençlerbirliği antrenörü Behram Üstün, yedek kalıp oynamadıkları için üzülen ve ağlayan minik futbolcuları teselli etti.

ALİAĞASPOR: 1- FOÇA BELEDİYESPOR:

2

Günün ikinci maçında Aliağaspor, Foça Belediyespor'a karşı çok hızlı başladı ve Sercan İstanbul'un golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından Foça Belediyespor'un kazandığı penaltıyı Ömer Sezer gole çevirsi: 1-1. İkinci yarıda Görkem Işık, Foça Belediyespor'u 2-1 öne geçiren golü kaydederek takımına galibiyeti getirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel U11 Liginde Bergama ve Foça Galip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement