Üreticiye Tohum Desteği - Son Dakika
Yerel

Üreticiye Tohum Desteği

Üreticiye Tohum Desteği

Altıntaş Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından üreticilere Macar fiğ tohumu dağıtıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi tarafından organize edilen etkinlikte Kaymakam Mehmet Alparslan, AK Parti İlçe...

27.11.2013 12:21

Altıntaş Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından üreticilere Macar fiğ tohumu dağıtıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi tarafından organize edilen etkinlikte Kaymakam Mehmet Alparslan, AK Parti İlçe Başkanı Ferit Karabulut, İl Genel Meclis üyeleri İdris Demir, Saadettin Koşmaz ve oda başkanları katıldı.

Törende konuşan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fatih Yıldız, Milli Ekonominin temelinin ziraat olduğunu hatırlatarak, " Altıntaş için hayvancılığın önemini hayvancılık için yem bitkilerinin önemini biliyoruz ve üreticilerimizi bu yönde yönlendiriyoruz. Daha öncede İl Müdürlüğümüz ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğü ile birlikte üreticilerimize makine ekipman desteği sağladık. Kırsal alanda yaşayan insanlarımızın gelirini artırıcı çalışmalar bizim önceliğimizi oluşturmaktadır. İnsanlarımızın doğduğu yerde karnını doyurması, buna imkan ve alternatif sunulmasını kendimize görev bildik ve bu uğurda çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz" dedi.

Yılmaz ayrıca İl Özel İdaresi bütçesinden aktarılan kaynakta emeği geçen Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ve İl Genel Meclisi Üyeleri İdris Demir ve Saadettin Koşmaz'a teşekkür etti.(HD-EFE)

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HASAN DEMİR - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üreticiye Tohum Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement