Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Manisa'da Aşure Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Manisa'da Aşure Etkinliği

Vakıflar Bölge Müdürlüğü\'nden Manisa\'da Aşure Etkinliği

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile Manisa Vakıf İş Hanları Yönetimi’nin her yıl geleneksel olarak yaptığı aşure günü çerçevesinde Manisa’da vatandaşlara aşure dağıtıldı.

28.10.2015 15:47

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile Manisa Vakıf İş Hanları Yönetimi'nin her yıl geleneksel olarak yaptığı aşure günü çerçevesinde Manisa'da vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Manisa Vakıf İş Hanları önünede gerçekleşen aşure dağıtımına Vakıf İş Hanları Yöneticisi Halil Kışla, Vakıflar Bölgesi Avukatı Adem Gazozcu, Vakıf Memurları, Veysel Tekdüz, Avni Akdemir, İsmail Selvi, Nesrin Odabaşı, Manisa Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Muharrem Turhan ve vatandaşlar katıldı. Aşure kazanının başına geçen Vakıf İş Hanları memurları, vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram etti. Her yıl geleneksel olarak aşure gününü yaptıklarını belirten Vakıf İş Hanları Yöneticisi Halil Kışla, "Muharrem ayının ayının içerisinde bulunduğumuz bu mübarek günde İslam aleminin önemli saydığı bu günde milletimizin bir geleneğini bizde geleneksel hale getirdik. İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Manisa Vakıf İş Hanları olarak aşure dağıtıyoruz. Vatandaşlarımızla beraber bu güzel geleneksel aşure günü ile bir araya geliyoruz. İnşallah bu hayrımızı Allah kabul eder" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Manisa'da Aşure Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement