Vali Balkanlıoğlu'ndan Belediye Başkanlarına: "Herkese Eşit ve Ilımlı Bir Şekilde Yaklaşın" - Son Dakika
Yerel

Vali Balkanlıoğlu'ndan Belediye Başkanlarına: "Herkese Eşit ve Ilımlı Bir Şekilde Yaklaşın"

Vali Balkanlıoğlu\'ndan Belediye Başkanlarına: "Herkese Eşit ve Ilımlı Bir Şekilde Yaklaşın"

Belediye başkanlarını kabulünde konuşan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, “Halkımızın size verdiği önemi ve değeri hiçbir şekilde unutmayın.

29.04.2014 17:30

Belediye başkanlarını kabulünde konuşan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Halkımızın size verdiği önemi ve değeri hiçbir şekilde unutmayın. Kişileri görüşleri ve diğer başka özellikleri için ayır etmeyin. Herkese eşit ve ılımlı bir şekilde yaklaşın" dedi.

Vali Balkanlıoğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı Sinanpaşa Belediye Başkanı Murat Karakoyun, Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan ve Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Gerçekleştirilen ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu, Belediye Başkanlarına Valilik olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Başkanalrın ilçe ve beldelerde hayırlı hizmetlere imza atacaklarına inandığını söyleyen Vali Balkanlıoğlu, "Bilhassa Sinanpaşa ilçemizin daha ileriye gitmesi adına Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yapımı gibi birçok büyük ve önemli çalışmalarında, Hocalar ilçemizin daha güzel bir görünüm almasında ve daha yaşanabilir bir ilçe olmasında, Yaylabağı kasabamızda da termal suyumuzun önemini artırarak, kullanım ömrünü uzatıcı çalışmalarında ve buranın cazibe merkezi olması için Afyonkarahisar Valiliği olarak her türlü destek vermeye hazırız. Sizler halkın güvenini ve oylarını alarak bu makamlara geldiniz. Halkımızın size verdiği önemi ve değeri hiçbir şekilde unutmayın. Kişileri görüşleri ve diğer başka özellikleri için ayır etmeyin. Herkese eşit ve ılımlı bir şekilde yaklaşın. Herkese kapınız açık olsun ve onları can kulağıyla dinleyin. Eğer bu şekilde davranır ve ülkemizin imkanlarını en iyi, verimli ve etkin bir biçimde kullanır, hak ve hukuk gözetirseniz görevinizde başarılı olamamanız için hiçbir engel olmaz. Makamlar kalıcı, insanlar geçicidir. İnsanlar yaptıkları her işten iyi veya kötü sorumludur" ifadelerinini kullandı.(GC-EFE) - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Balkanlıoğlu'ndan Belediye Başkanlarına: 'Herkese Eşit ve Ilımlı Bir Şekilde Yaklaşın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement