Vali Harput İkizce Köyünde İncelemelerde Bulundu. - Son Dakika
Yerel

Vali Harput İkizce Köyünde İncelemelerde Bulundu.

Vali Harput İkizce Köyünde İncelemelerde Bulundu.

Belediye başkan vekili Abdullah Karadağ, İkizce Köyünde "75. Yıl KOBİ Sanayici Toplu İşyerleri Yapı Kooperatifi" Projesinin İnşa Edileceği Araziyi İnceledi.

31.03.2011 21:20

Bursa Valisi Şahabettin Harput başkanlığında, Belediye başkan vekili Abdullah Karadağ, Vali Yardımcısı Hüseyin Eren, İl Genel Meclis Başkanı Nedim Akdemir, İl Tarım Müdür vekili Nuri Çil, Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban , Köy Muhtarı Necati Varol, İl Genel Meclis Üyeleri Karacabey'in İkizce köyünde "75. Yıl KOBİ Sanayici Toplu İşyerleri Yapı Kooperatifi" projesinin inşa edileceği araziyi inceledi.

2 bin 230 dönümlük bir alanda uygulanacağı belirtilen projenin kapsadığı araziyi yerinde inceleyen Vali Harput;" Daha evvel yapılması konusunda bir teşebbüs olup ta çalışmaları sürdürülen KOTİYAK isimli sanayi çalışması hakkında köylü vatandaşlarımızın bölge ile alakalı talepleri üzerine bu gün geniş bir heyet ile inceleme yaptık.

Maksadımız bölge ile ilgili en doğru kararı vermek. Bursa Tarım, Turizm , Sanayi zenginliği olan bir şehir. Ama bütün mesele hangi bölgede neyin yapılacağına karar vermek. Sanayiyi ,Tarımın en verimsiz olduğu bölgede, Tarımı, tarımın en verimli olduğu bölgede, Turizmi, Turizmin en potansiyeli bol bölgede yapmak .

Böylece Bursa'nın bütün özelliklerini hem nizami, hem kanuni, hem de adil bir değerlendirme yapmak bizim temel amacımız. Bir yanlış yapmamak üzere burada arkadaşlarla bir değerlendirme yaptık. Önümüzdeki hafta İl Genel Meclisimiz de burada yapılan inceleme doğrultusunda kendi arasında görüşerek nihai kararını verecek. İnşallah bölge ile ilgili hayırlı bir karar verilmiş olur." dedi.

İkizce Köyü Muhtarı Necati Varol ise konuyu bizzat ilgili bölgeye gelerek inceleyen Vali Harput'a teşekkür ederek " Sayın Valimizin buraya kadar gelerek bu konu ile ilgili yerinde inceleme yapması bizi fevkalade sevindirdi. Şahsım ve köylülerim adına kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Vali Harput İkizce Köyünde İncelemelerde Bulundu. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement