Vali Harput ve Eşi Tezhip Sergisi Açtı - Son Dakika
Yerel

Vali Harput ve Eşi Tezhip Sergisi Açtı

Vali Harput ve Eşi Tezhip Sergisi Açtı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitim Merkezi'nde Kaymakam Kazım Karabulut ve eşi Fatma Karabulut öncülüğünde başlatılan tezhip kursunu 36 kişi başarıyla tamamladı.

20.02.2012 15:49

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitim Merkezi'nde Kaymakam Kazım Karabulut ve eşi Fatma Karabulut öncülüğünde başlatılan tezhip kursunu 36 kişi başarıyla tamamladı. Kursiyerlerin yaptığı birbirinden eserler Bursa'da sergilendi.

Tayyare Kültür Merkezi'ndeki serginin açılış törenine Bursa Valisi Şahabettin Harput, eşi Funda Harput, Mustafakemalpaşa Kaymakamı Kazım Karabulut, kurs öğretmeni eşi Fatma Karabulut, kursiyerler ve davetliler katıldı. Açılışta konuşan Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursa'nın Osmanlı kültürünü hala yaşayan bir şehir olduğuna dikkat çekerek, "Böylesine kültür dolu olan bu şehirde böyle güzel sergilerin açılması hepimizi gururlandırıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kurdele kesiminin ardından Bursa Valisi Şahabettin Harput ve davetliler 50 eserden oluşan sergiyi gezdi. Kursiyerlerin yaptığı tezhip tablolarını hayranlıkla inceleyen Harput, sık sık eser sahiplerinden bilgi aldı. Serginin 25 Şubat tarihine kadar açık kalacağı öğrenildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Harput ve Eşi Tezhip Sergisi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement