Vali Kaya, ildeki başarılı kadınlarla buluştu - Son Dakika
Yerel

Vali Kaya, ildeki başarılı kadınlarla buluştu

Vali Kaya, ildeki başarılı kadınlarla buluştu

Yalova Valisi Hülya Kaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kentte başarılı kadınlarla bir araya gelerek günlerini kutladı. Vali Kaya, Türkiye'nin ilk yoğurt müzesini ziyaret ettikten sonra süs bitkisi üreticileri tarafından kurulan Garden A.Ş'de çalışan ve işletmeci kadınlarla buluştu. Ardından 63 yıllık evli olan bir çiftin evine ziyarette bulunan Kaya, günün sonunda Yalovaspor'un antrenmanına katılarak sporcularla sohbet etti. Ayrıca emekli bir tarih öğretmeninin evine giderek Kadınlar Günü'nü kutladı.

08.03.2024 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Valisi Hülya Kaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınları ziyaret ederek günlerini kutladı.

Kaya, ilk ziyaretini süs bitkisi üreticileri tarafından kurulan Garden AŞ'de faaliyet gösteren işletmelere yaparak kadın çalışanlarla bir araya geldi.

İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar ve Garden AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Akgün'ün eşlik ettiği ziyarette Vali Kaya, yüzde 90'ı kadın olan orkide üreticisi firmanın çalışanlarıyla serada sohbet etti.

İki kız kardeşin sahibi olduğu işletmeye geçerek kadınlara yaka iğnesi hediye eden Vali Kaya, ardından Akköy'de yaşayan 63 yıllık evli Hamide (80) ve Osman Cinemre (85) çiftine konuk oldu.

Yalovaspor kadın futbol takımını antrenmanda ziyaret eden Vali Kaya, son olarak emekli tarih öğreteni Selman İlhan ve ailesinin evine giderek günlerini kutladı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kaya, ildeki başarılı kadınlarla buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement