Vali Türker, Öğrencilere Aşure Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Vali Türker, Öğrencilere Aşure Dağıttı

Vali Türker, Öğrencilere Aşure Dağıttı

Antalya Valisi Muammer Türker, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü 6’ncı Geleneksel Aşure Gününe katılarak öğrencilere aşure dağıttı.

24.10.2015 10:06

Antalya Valisi Muammer Türker, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü 6'ncı Geleneksel Aşure Gününe katılarak öğrencilere aşure dağıttı.

Antalya Valisi Muammer Türker, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü 6'ncı Geleneksel Aşure Gününe katıldı. Akdeniz Öğrenci Yurdu Sosyal Tesislerinde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mustafa Sabri Ak'ın ev sahipliğinde yapılan Aşure Gününe Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, İl Müftüsü Osman Artan, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar katıldı.

Törende konuşan Vali Türker, aşure gününü tebrik ederek iki yıldır katıldığını söyledi. Öğrencilere Vali Türker, "Aşuredeki gibi kendi tadımızı, kokumuzu, görüntümüzü kaybetmemiz gerekmez. Herkes kendi inandığı gibi, düşündüğü gibi bu toplumun ferdi olur ama hepimiz bu milletin birliği, dirliği, bütünlüğü için hareket etmek ve başkalarının hakkını gözetmek durumundayız. Ailelerinizin ve bu milletin size sağladığı imkanları en iyi şekilde değerlendireceğinize inanıyorum" dedi.

Antalya Müftüsü Osman Artan'ın okuduğu duanın ardından Vali Türker öğrencilere aşure dağıttı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Türker, Öğrencilere Aşure Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement